Λοιδορούνται στελέχη του ΔΗΚΟ επειδή στηρίζουν τις επιλογές του κόμματός τους

Ένα απίστευτο πόλεμο «λάσπης» βιώνουν εδώ και μέρες δυο στελέχη του ΔΗΚΟ επειδή στηρίζουν το κόμμα τους και τις επιλογές του. Πρόκειται για τον Βασίλη Πάλμα και τον Κυριακο Κενεβέζο, οι οποίοι λοιδορούνται από κάποιους λόγω της θέσης τους να υποστηρίξουν ανοιχτά την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη που είναι και επιλογή του ΔΗΚΟ. Τα δυο στελέχη έχουν δικαίωμα να εκφράζουν ανοιχτά τις θέσεις και τις απόψεις τους και αυτές να γίνονται σεβαστές και όχι να καθυβρίζονται.

Δικαίωμα επίσης διαφωνίας με τις επίσημες επιλογές του ΔΗΚΟ είχαν και τα στελέχη εκείνα του κόμματος που διαφοροποιήθηκαν από την υποψηφιότητα του Ν. Αναστασιάδη και δέθηκαν στο «άρμα» του έτερου υποψηφίου Γιώργου Λιλληκα. Αυτό, όμως, που δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν οι «αποστάτες» του ΔΗΚΟ είναι να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα για στελέχη του κόμματος που είχαν και έχουν διαφορετικές απόψεις και θέσεις.

Η επίσημη ηγεσία του ΔΗΚΟ έπρεπε να τους διαγράψει και όχι να τους επιτρέπει να βρίζουν τους άλλοτε συνοδοιπόρους τους, ρίχνοντας το επίπεδο του δημόσιου πολιτικού λόγου στα …Τάρταρα.