Λοβέρδος: Το προσφυγικό είναι μαύρη τρύπα που έχουμε πέσει μέσα

«Μαύρη τρύπα που έχουμε πέσει μέσα» χαρακτήρισε το προσφυγικό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε πως Δημοκρατική Συμπαράταξη πήρε θέση επιφύλαξης για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τονίζοντας «Είπαμε ότι αυτή η συμφωνία, που σχετίζεται και με την Τουρκία, θα κριθεί στην πράξη. Χθες που άρχισε η εφαρμογή αυτής της συμφωνίας, η πράξη δεν ήταν καλή, οι ροές συνεχίζονται σαν να μην υπήρξε καμία απόφαση».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μιλώντας στον 9,84, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «Δεν έχω ξαναδεί στη μεταπολίτευση πρωθυπουργό, να έχει τέτοιου είδους αδυναμίες και ανικανότητες».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας Φώφης Γεννηματά με Σταύρο Θεοδωράκη και Γιώργου Παπανδρέου για ενιαία έκφραση της κεντροαριστεράς, εκτίμησε «Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια προσέγγιση για τη μεγάλη κεντροαριστερά. Στο μυαλό μας είχαμε κατά βάση το Ποτάμι, αλλά δεν αποκλείαμε κανέναν, είτε κόμμα, είτε πρόσωπο».