Λοβέρδος: ”Αφού λύσαμε τα προβλήματα στην οικονομία ας κάνουμε εκλογές”

Με ειρωνική διάθεση σχολίασε την εκλογολογία των τελευταίων ημερών ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σήμερα στον Βήμα FM.

«Αφού λύσαμε τα προβλήματα στη μετανάστευση και την οικονομία κι όλα τα άλλα βασικά μας θέματα, ας συζητήσουμε κι ας κάνουμε εκλογές, δημοψηφίσματα, συνέδρια, φλυαρίες πολιτικολογίας», σημείωσε και διερωτήθηκε: «Δεν έχουμε με κάτι άλλο να ασχοληθούμε;»

«Ας ασχοληθούμε με εκλογές» απάντησε και πρόσθεσε: «Και μετά τις εκλογές, αν η πλειοψηφία δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι, ας ξανακάνουμε εκλογές. Θα κάνουμε κι ένα δημοψήφισμα, βρήκαμε κι έναν νεκροθάφτη να θάψουμε όσους βγουν μπροστά μας, να τελειώνουμε. Δεν νομίζω ότι έχει προσφέρει στον τόπο τίποτα άλλο η κυβέρνηση Τσίπρα από την περιφορά της πλειοψηφίας επί επτά μήνες. Τώρα είμαστε στις παραμονές να ανοίξουν τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί, να αρχίσουν τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», να λειτουργήσει δηλαδή το ΕΣΠΑ, γιατί με βάση το ΕΣΠΑ γίνονται τα πιο πολλά από αυτά και δεν έχει γίνει τίποτα επί επτά μήνες.

Τι συζητάμε επτά μήνες; Την προσαρμογή στην πραγματικότητα των δημαγωγών και των ψευτών, τις δυσκολίες της προσαρμογής. Δημιουργούν όρους σύγκρουσης με την υπόλοιπη Ευρώπη, παράγοντας δήθεν νέες καρποφόρες αντιθέσεις, ενώ στην ουσία τι κάνουμε; Τίποτα δεν κάνουμε. Χαλάμε τις συμμαχίες μας και παύουμε να έχουμε αυταπάτες. Αυτό είναι…».