Λιλλήκας: Η δημοσκόπηση δείχνει ότι θα έχουμε σίγουρα εκλογές δύο γύρων

“Η δημοσκόπηση δείχνει ότι θα έχουμε σίγουρα εκλογές δύο γύρων και ότι η μόνη υποψηφιότητα που μπορεί να ανακόψει την πορεία του κ. Αναστασιάδη είναι η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα” αναφέρει σε ανακοίνωση του το εκλογικό επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου Γιώργου Λιλλήκα, με αφορμή την δημοσκόπηση, που τον δείχνει στην τρίτη θέση με ποσοστό 17,9%.

“Οι έρευνες κοινής γνώμης αποτελούν χρήσιμα εργαλεία και αποτυπώνουν τις απόψεις της κοινής γνώμης σε μια δεδομένη χρονική περίοδο.Μελετούμε όλες τις σοβαρές δημοσκοπήσεις και αξιολογούμε τα ευρήματα τους για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, και όχι για σκοπούς προπαγάνδας, όπως κάνουν άλλα επιτελεία” αναφέρει η ανακοίνωση.

“Η σημερινή δημοσκόπηση του ‘Φιλελεύθερου’ επιβεβαιώνει, για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες, ότι η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα είναι μια υποψηφιότητα που εκπηγάζει από τους πολίτες και δεν επιβάλλεται στους πολίτες από πάνω προς τα κάτω.

Η δημοσκόπηση επιβεβαιώνει, επίσης, ότι η υποψηφιότητα του κ. Λιλλήκα είναι μια πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα που στηρίζεται από πολίτες όλων των ιδεολογικών χώρων, αλλά και από τους ανένταχτους πολίτες και δείχνει ότι θα έχουμε σίγουρα εκλογές δύο γύρων και ότι η μόνη υποψηφιότητα που μπορεί να ανακόψει την πορεία του κ. Αναστασιάδη είναι η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα” προσθέτει.