Λιλλήκας: Εσείς οι πολίτες θα κρίνετε το αποτέλεσμα των εκλογών

Εσείς οι πολίτες θα κρίνετε το αποτέλεσμα των εκλογών και την πορεία της χώρας μας και κανένας άλλος, ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας:

“Απόψε εκπνέει επίσημα η προεκλογική εκστρατεία και νιώθω την ανάγκη να απευθύνω ένα μήνυμα ευχαριστίας για αυτόν τον προεκλογικό αγώνα. Είχα την ευκαιρία να συνεχίσω και να εντείνω την επαφή μου με τους πολίτες και με οργανωμένα σύνολα της Κύπρου μας.

Ευχαριστώ τον κάθε ένα ξεχωριστά, που μου έκανε την τιμή να αφιερώσει χρόνο να μου μιλήσει και να με ακούσει. Ευχαριστώ τον κόσμο, που μου άνοιξε το σπίτι του και με έκανε να νιώσω ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές, που αφιέρωσαν τον προσωπικό τους χρόνο για να στηρίξουν την υποψηφιότητα μου και να διαδώσουν το μήνυμα μας για πραγματική αλλαγή.

Ευχαριστώ ακόμη και όσους δεν είχαν πρόθεση να με στηρίξουν, αλλά εποικοδομητικά και ανθρώπινα αντάλλαξαν μαζί μου απόψεις και μοιράστηκαν μαζί μου τις ανησυχίες και τον προβληματισμό τους για το μέλλον της χώρας μας.

Πάντα υποστήριζα τη θέση οι πολίτες να είστε πρωταγωνιστές. Τώρα ήρθε η ώρα να εκφράσετε τη δική σας ελεύθερη βούληση και να γίνετε πρωταγωνιστές. Ήρθε η ώρα να απαντήσετε στο κατεστημένο με τόλμη και υπευθυνότητα. Πίσω από το παραβάν, θα είστε μόνοι με τη συνείδηση σας. Σας καλώ να κρίνετε ελεύθερα ποιον εμπιστεύεστε ως τον καταλληλότερο, τον πιο έμπειρο να αναλάβει τη διαχείριση του Κυπριακού και να βγάλει τη χώρα μας από τα αδιέξοδα, να δώσει προοπτική και ελπίδα. Όσοι πραγματικά θέλετε να τερματιστεί η διακυβέρνηση Αναστασιάδη φροντίστε με τη ψήφο σας να στείλετε στο δεύτερο γύρο εκείνον τον υποψήφιο που μπορεί να τον κερδίσει.

Εσείς οι πολίτες θα κρίνετε το αποτέλεσμα των εκλογών και την πορεία της χώρας μας και κανένας άλλος.”