Λευκωσία: Σταμάτησαν 27χρονο για έλεγχο και βρήκαν πάνω του κοκαΐνη και χιλιάδες ευρώ

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο, σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε νεαρός άντρας ηλικίας 27 ετών.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του ανευρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 207 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό πέραν των 5,900 ευρώ, καθώς επίσης και ποσότητα καπνού ναργιλέ.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σε ένα άλλο περιστατικά, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διεξήγαγαν χθες βράδυ έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό στη Λευκωσία, ιδιοκτησία 42χρονου.

Κατά την έρευνα, ο 42χρονος παρέδωσε στα μέλη της ΥΚΑΝ, μικρή ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Επίσης, σε σωματικό έλεγχο που του έγινε, στην κατοχή του ανευρέθηκε χρηματικό ποσό πέραν των 3.500 ευρώ.

Στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήχθη έρευνα στην οικία του, όπου ανευρέθηκε κοκαΐνη, βάρους 125 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.