Λεουτσάκος: ”Δεν στηρίζω μνημόνια. Εγώ παρέμεινα συνεπής σε όσα λέω”

Αιχμές προς όσους δεν παρέμειναν συνεπείς στις προεκλογικές τους υποσχέσεις άφησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος, ενώ απέφυγε να αποκαλύψει αν στις επικείμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορεί τα μνημόνια να αποτελούν ενοποιητική βάση για τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Λεουτσάκος που συνέχισε ζητώντας από την κυβέρνηση «να κάνει στροφή το συντομότερο δυνατό και να αλλάξει πολύ γρήγορα τη γραμμή της».

Ο κ. Λεουτσάκος επέμεινε στη θέση του ότι «ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνια είναι έννοιες ασύμβατες», ενώ δήλωσε ότι ο ίδιος παρέμεινε συνεπής σε όσα έλεγε πριν και σε όσα υποστηρίζει τώρα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους συντρόφους του που άλλαξαν, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο στην ελληνική Βουλή.

«Δεν στηρίζω μνημόνια. Εγώ παρέμεινα συνεπής σε όσα λέω και παρόλα αυτά, δέχομαι κριτική και δεν δέχονται κριτική εκείνοι που δεν ήταν συνεπείς», είπε συγκεκριμένα ο κ. Λεουτσάκος.

Όσο για το αν μπορεί να είναι υποψήφιος με αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές είπε ότι θα συνεχίσει να είναι μάχιμος, και παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων απέφυγε να διευκρινίσει αν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με άλλο υπό σύσταση κόμμα.