Λεμεσός: Νέο θανατηφόρο με θύμα 49χρονο

Ο 49χρονος Κώστας Κωνσταντίνου, άφησε τη τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε,  όταν η μεγάλη κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος στον κύριο δρόμο Καντού-Σουνίου.

Αξιωματικός της Αστυνομίας ανέφερε ότι από τη βίαιη σύγκρουση, ο άτυχος 49χρονος, που διέμενε στην κοινότητα Σουνίου και εργαζόταν στις Βρετανικές Βάσεις, εκτινάχθηκε και κατέληξε στη δυτική πλευρά του δρόμου, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται πως ο άτυχος μοτοσικλετιστής δεν έφερε προστατευτικό κράτος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, υπέστη κάταγμα λεκάνης, κάταγμα και εξάρθρωση αριστερού ισχίου, αιμάτωμα σπλήνας και συκωτιού και πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλεύεται και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Από τον 56χρονο λήφθηκε δείγμα αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις αφού λόγω της κατάστασης του δεν μπορούσε να υποβληθεί σε κανονικό αλκοτέστ.

Οι έρευνες της τροχαίας συνεχίζονται για να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νέο θανατηφόρο.