Λεμεσός: Επιτέθηκαν και λήστεψαν ιδιοκτήτη περιπτέρου

Θύμα ληστείας έπεσε χθες βράδυ 54χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου στην επαρχία Λεμεσού. Γύρω στις 7.15μ.μ., ενώ προσπαθούσε να κλείσει το περίπτερό του δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν στο κεφάλι με τα ρόπαλα που κρατούσαν, ενώ στη συνέχεια, τον ακινητοποίησαν για να τον ληστέψουν.Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε κάκωση κεφαλής και δεξιού χεριού και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 54χρονος ιδιοκτήτης κατήγγειλε πως ο ένας από τους δράστες τον ακινητοποίησε στο έδαφος, ενώ ο δεύτερος αφού εισήλθε στο περίπτερο, έκλεψε μια δερμάτινη τσάντα, η οποία περιείχε  χρηματικό ποσό ύψους €400, καθώς επίσης ξυστά λαχεία, δύο βιβλιάρια επιταγών και κάρτες προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας, συνολικής αξίας €1,450, ενώ από την ταμειακή μηχανή άρπαξε το χρηματικό ποσό των €1450.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο ένας από τους δύο δράστες είναι μετρίου αναστήματος, μελαχρινός, με μαύρα κοντά μαλλιά, ηλικίας 35 ετών περίπου και φορούσε μαύρο δερμάτινο σακάκι. Όσον αφορά το δεύτερο δράστη, ο π54χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει ακριβή περιγραφή.