Λεμεσός… “Για τα παιδιά το πρόγευμα είναι δικαίωμα”

Πρωινό σε 2.000 άπορους μαθητές θα παρέχει το  Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού, με ποσό 40.000 ευρώ για τις επόμενες δύο χρονιές. Τη χορηγία θα ανακοινώσουν επισήμως σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Επιτροπείας του Οργανισμού Λώρης Λυσιώτης και ο Δρ. Νέαρχος Ιωάννου.

Με το σύνθημα  «Για το παιδί το πρόγευμα είναι δικαίωμα.  Για εμάς τους μεγάλους υποχρέωση», ο Οργανισμός απευθύνεται στους μαθητές 90 συνολικά σχολείων, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, καλύπτοντας όλες τις βαθμίδες της Παιδείας καθώς επίσης και τις 6 Σχολικές Εφορείες της μείζονος Λεμεσού.

Συντονιστής της όλης προσπάθειας είναι η Σχολική Εφορία Λεμεσού. Στη Μητρόπολη Λεμεσού, με οχήματα που διαθέτουν ελεγχόμενη θερμοκρασία, θα φτάνουν τα υλικά που πρόσφεραν οι υπεραγορές Carrefour και έτσι το ψωμί, βούτυρο, τυρί, χάμ και αγγουράκι, θα ετοιμάζονται σε σάντουιτς από τους εθελοντές και μαζί με το νερό θα στέλνονται στις σχολικές καντίνες για να δίνονται στα παιδιά.

Αύριο Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, στις 1 το πρωί, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα Κεντρικά Γραφεία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, (Γλάδστωνος 97), ο Πρόεδρος της Επιτροπείας του Οργανισμού κ. Λώρης Λυσιώτης και ο Δρ. Νέαρχος Ιωάννου θα ανακοινώσουν κι επίσημα την χορηγία στον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού κ. Ντίνο Έλληνα.