Λεβέντης: Έχουμε γίνει «τσογλάνια» που δίνουμε το όνομα «Μακεδονία»

Απαισιόδοξος για την εξέλιξη του Σκοπιανού εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, θεωρώντας ότι «δυστυχώς, το Σκοπιανό έχει κλείσει».

«Έχουμε γίνει τσογλάνια που δίνουμε το όνομα «Μακεδονία», όταν κάποιοι πολέμησαν για αυτήν», τόνισε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στο epsilon tv, προσθέτοντας ότι η λύση που θα δοθεί θα είναι προδοτική για τη χώρα.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός του είπε ότι η Ρωσία δεν επιθυμεί λύση στο Σκοπιανό, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ. «Έχουμε γίνει Αμερικανάκια. Όσες φορές οι Αμερικανοί έχουν ανακατευτεί στα εθνικά μας θέματα, μας έχουν καταστρέψει. Ο Τσίπρας είναι εντολοδόχος πρωθυπουργός», σχολίασε.

Επίσης, αναφέρθηκε στο επεισόδιο που έγινε στα Ίμια, λέγοντας ότι «Εδώ οι Τούρκοι έριξαν ρωσικό αεροπλάνο, δεν θα χτυπήσουν πλοίο; Οι Τούρκοι έχουν γκριζάρει 17 νησιά, τα οποία θεωρούν δικά τους».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis έκανε λόγο για επικοινωνιακό λάθος της κυβέρνησης, καθώς «έφερε το θέμα χωρίς να το δέσει. Δεν έχει δεθεί κατηγορητήριο και γελοιοποιούνται όλοι για την υπόθεση αυτή».