Λαφαζάνης: “Όνειρο θερινής νυκτός” η εκλογή Προέδρου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, χαρακτήρισε «Όνειρο θερινής νυκτός»  την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Σήμερα στον Σκάι σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, σημείωσε: «Μορφή χιονοστιβάδας έχει πάρει η ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει πλέον κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις επόμενες εκλογές, η κυβέρνηση έχει πανικοβληθεί».

«Θέση μας είναι η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, είναι θέμα εθνικής και κοινωνικής επιβίωσης. Είναι ξεκάθαρο, δεν είναι προσωπική μου άποψη, είναι αποφάσεις των συνεδρίων του και του προέδρου του, είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πετύχουμε διαγραφή με διαπραγματεύσεις, σάς το λέω κατηγορηματικά», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να φύγουμε από την ευρωζώνη. Δεν θέτουμε θέμα δημοψηφίσματος, το δημοψήφισμα θα είναι οι ελληνικές εκλογές… αυτό είναι το πρόγραμμά μας και θα το εφαρμόσουμε μέχρι τέλους», διεμήνυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αποκάλεσε δε κοροϊδία την κυβερνητική μείωση στο πετρέλαιο θέρμανσης. «Πρόκειται για μείωση ελάχιστη σε σχέση με την άνοδο που επήλθε από τον ΕΦΚ,  ήταν μείωση – κοροϊδία», σημείωσε.