Λαμία: Πατέρας γνωστού ηθοποιού ο 53χρονος που εξέδιδε την ΑΜΕΑ κόρη του

Πατέρας γνωστού ηθοποιού είναι ο 53χρονος που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του που πάσχει από νοητική στέρηση στη Λαμία.

«Το τι περνάω εγώ όλα αυτά τα χρόνια δεν το ξέρει κανείς. Σπούδασα μόνος μου, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, δεν με ρώτησε κανείς αν ζω ή αν πέθανα», λέει ο ηθοποιός στο STAR.

«Έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ έφυγα από τα 11. Πάλευα τόσα χρόνια να κάνω πράγματα αλλά δεν γινότανε. Εμείς έχουμε μεγαλώσει με πάρα πολλά ψυχολογικά, πάρα πολλά ψυχολογικά και τα τέσσερα αγόρια», συμπληρώνει.

Στην κατάθεσή του ενώπιον των αστυνομικών ο ηθοποιός περιέγραψε στους αστυνομικούς τα βασανιστήρια που βίωνε στα χέρια του πατέρα του. Σύμφωνα με το STAR, ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του τον έδερνε, ήθελε να τον κλείσει σε ίδρυμα, τον έβριζε, τον άφηνε νηστικό και βρώμικο.

«Σε ηλικία 12-13 ετών δούλευα ως σερβιτόρος και τα χρήματα τα έδινα στον πατέρα μου. Πήγαινα κανονικά σχολεία. Ήμουν άπλυτος, βρώμικος και νηστικός και με κορόιδευαν οι συμμαθητές μου. Ο πατέρας μου συνεννοήθηκε με τρία παιδιά να μου δώσουν ραντεβού σε ένα γήπεδο. Όταν πήγα επιχείρησαν να με βιάσουν. Του το είπα και άρχισε να με δέρνει», κατέθεσε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός, που έβλεπε τις επισκέψεις του γείτονα στην αδελφή του, προσπάθησε να τη γλιτώσει, όπως και τα αδέλφια του. Εκείνος έφυγε από τη Λαμία, άλλαξε το όνομά του και κατάφερε να κάνει καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τι συνέβαινε στην οικογένειά του στη Λαμία. Πλέον, όπως τόνισε, αισθάνεται ανακούφιση που ο πατέρας του βρίσκεται στη φυλακή.