Λαζαρίδης: «Η ΝΔ δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τους νεοναζί»

«Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί. Όπως βλέπετε δεν λέω Χρυσή Αυγή. Λέω νεοναζί. Και δεν το κάνουμε τυχαία, δεν το κάνω μόνο εγώ, το κόμμα το κάνει. Τους αποκαλούμε σαν αυτό που είναι. Όχι με το όνομα, το οποίο επικαλούνται. Αυτό το ξεκαθάρισε τελικά και ο ίδιος ο κ. Πολύδωρας. Αυτό επειδή ήταν παρεξηγήσιμο, όπως το είπε, το διευκρίνισε ο άνθρωπος» τόνισε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Mega», με αφορμή τις δηλώσεις Β. Πολύδωρα περί συνεργασίας ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή.

Σε ότι αφορά το θέμα της ΕΡΤ, αυτό διευθετήθηκε με τον πλέον ειρηνικό τρόπο, σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

«Το μαύρο δεν ήταν επιλογή της κυβέρνησης. Το μαύρο προέκυψε, γιατί κατελήφθη ο ραδιοσταθμός και εξέπεμπε πειρατικό πρόγραμμα. Εμείς, διακινδυνέψαμε να κλείσει η ΕΡΤ όπως έπρεπε να κλείσει, να μην ανοίξει ρουθούνι, να ξεμπλοκάρει μια πολύ μεγάλη μεταρρύθμιση, να δημιουργηθεί προηγούμενο κιόλας και όλα αυτά να γίνουν με τον πιο ειρηνικό τρόπο» επισήμανε.