“Λαβωμένο” το ΑΚΕΛ

Όπως όλα δείχνουν το ΑΚΕΛ εισέρχεται στη προεκλογική περίοδο λαβωμένο και με μεγάλα τραύματα από τις πληγές που άφησαν στο κόμμα, οι Κατσουρίδης, Βενιζέλος, Χριστόφιας και Μάικ Σπανός.

Η βάση πέρασε μεν ομόφωνα τον Σταύρο Μαλά άλλα όμως προειδοποίησε την.ηγεσία του ΑΚΕΛ για αλλαγή.

Ο Κατσουρίδης είναι ένα θέμα που εκκρεμεί και  είναι παγοποιημένο εδώ και λίγα χρόνια. Πρέπει όμως να αξιοποιηθούν οι γνώσεις και η πείρα του Νίκου Κατσουρίδη για την σωτηρία του κόμματος ούτως ώστε να είναι το ΑΚΕΛ παρόν στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

‘Οσον αφορά το θέμα του Μάικ Σπανού, αρκετά μέλη του ΑΚΕΛ θεωρούν ότι το κόμμα επλήγη ανεπανόρθωτα με την επιλογή του. Οι φωνές που φώναζαν όχι στην υποψηφιότητα Σπανού ήταν πολλές….

Από την άλλη, ο Βενιζέλος Ζαννέτος,  μίλησε πολλές φορές στα ΜΜΕ τονίζοντας ότι άλλος θα έπρεπε να είναι στη φυλακή κι όχι αυτός, κάτι το οποίο επίσης θεωρείται επίσης πλήγμα για το κόμμα.

Ο δε λαλίστατος Χριστόφιας, όταν βγαίνει στα ΜΜΕ κάνει το κόμμα να συρρικνώνεται … Πριν από λίγες μέρες σε άρθρο μας είχαμε αναφέρει ότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ θα έπρεπε να τον “μαντρίσει” γιατί με τις δηλώσεις του δεν κάνει καλό…

Με τα πιο πάνω πλήγματα, αν το ΑΚΕΛ δεν προσέξει και δεν τα αντιμετωπίσει άμεσα τότε υπάρχει ο κίνδυνος και  να υπάρξει ένα εκλογικό ναυάγιο.