Λίτσα Γιαγκούση: «Το 2021 έχασα και τα δυο μου αδέλφια»

Σε μια από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνεντεύξεις η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και είχε πολλά να πει. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως μέσα στο 2021 έχασε και τα δυο της αδέρφια, μίλησε για το πρόβλημα υγείας της που την ταλαιπωρεί ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει είπε: «Έχω ένα πρόβλημα στα μάτια και δε θέλω φώτα να με χτυπάνε, είναι οδυνηρό. Μετά από 10 χρόνια ανακάλυψα ότι το προκαλούσε ο θυρεοειδής».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον θάνατο των αδερφών της μέσα σε ένα χρόνο: «Το 2021 έχασα και τα δυο μου αδέλφια. Ο ένας ήταν άρρωστος το περιμέναμε, ο άλλος μέσα σε 8 μήνες πέθανε».

Σε άλλο σημείο μίλησε για τα απρόοπτα που της έχουν συμβεί στην πίστα: «Πάνω στην πίστα έχω φάει τρομερές τούμπες. Μου έχει καρφωθεί τακούνι».

Σχετικά με τον χρόνο που περνάει η ίδια λέει πως της έχει φερθεί καλά: «Καλά τα πάω με τον χρόνο, δεν κάνω πολλά, μπότοξ έχω να κάνω 2-3 χρόνια, τα φοβάμαι τα πολύ παρεμβατικά».

Σε ότι αφορά στην προσωπική της ζωή η Λίτσα Γιαγκούση αποκάλυψε: «Η πρόταση γάμου δεν ήταν ευφάνταστη, είμαστε πολλά χρόνια μαζί και απλά το κάναμε».

Τέλος ρωτήθηκε και για το #Metoo: «Εγώ δε δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση, άξια να δημοσιοποιηθεί. Ήταν κάτι άσεμνο. Χαίρομαι που μιλάνε οι γυναίκες τώρα».