Λίζα Κούντροου: «Ο γιος μου φώναζε την Τζένιφερ Άνιστον “μαμά”» (Video)

Η Λίζα Κούντροου μίλησε στην εκπομπή Conan για την εποχή, που πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια» και αναφέρθηκε στον γιο της, ο οποίος περνούσε τόσες ώρες στο σετ, που τελικά είχε μπερδευτεί για το ποια ήταν η μαμά του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής αστειεύτηκε με τη Λίζα, λέγοντας της ότι γνωρίζει πως ο 23χρονος γιος της έχει εμμονή με την Τζένιφερ Άνιστον. Η ηθοποιός τότε ανέφερε πως: «Ο Τζούλιαν πετούσε στην αγκαλιά της. Κι εκείνη είναι αγαπησιάρα, όπότε ήταν λογικό. Και ήμουν πάντα χαρούμενη, που ένιωθε και έπαιρνε αγάπη».

Προχώρησε μάλιστα σε μία χιουμοριστική αποκάλυψη, η οποία όμως τήν έβαλε τελικά σε σκέψεις, όπως εξηγεί. Όταν κάποια στιγμή ο γιος της είδε την Τζένιφερ Άνιστον στην τηλεόραση, φώναξε «Μαμά!». Πιθανότατα, οι πολλές ώρες που περνούσαν μαζί και η προσοχή, που τού έδινε η ηθοποιός, είχε ως αποτέλεσμα το παιδί να μπερδευτεί.

Η Λίζα Κούντροου, όπως παραδέχτηκε είναι πολύ αναλυτική στη σκέψη της, οπότε το συγκεκριμένο συμβάν δεν τήν άφησε αδιάφορη. «Σκέφτηκα: μήπως αυτό είναι κάτι που θα ευχόταν; Έχουν κάποια βαθύτερη σύνδεση ψυχής, που εγώ δεν έχω μαζί του;», αναφέρει η ηθοποιός, χωρίς όμως να δείχνει πως κάτι τέτοιο τήν ενόχλησε. Αντιθέτως, η χαμογελαστή της εικόνα την ώρα, που περιέγραφε το συμβάν φανερώνει πως χαίρεται για την σχέση, που έχει αναπτύξει ο γιος της με την Τζένιφερ Άνιστον.

Να σημειωθεί πως η Λίζα Κούντροου ήταν έγκυος την περίοδο, που πρωταγωνιστούσε στα Φιλαράκια, γεγονός που χρησιμοποιήθηκε και στην πλοκή της σειράς, αφού η τηλεοπτική Φοίβη είχε αποφασίσει να γίνει παρένθετη μητέρα στα τρίδυμα του αδερφού της.