Λήστεψαν 70χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης VIDEO

 

Αιμόφυρτη και με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της η 70χρονη γυναίκα μεταφέρεται στο ασθενοφόρο από τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Έχει περάσει λίγη ώρα από τη στιγμή που δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστες γυναίκες, μέσα στις σκάλες της πολυκατοικίας, στην οδό Πλ.Ναυαρίνου 14, όπου διαμένει, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η γυναίκα, που κρατούσε ένα μικρό πορτοφόλι και μερικά ψώνια, επέστρεφε στο σπίτι της. Ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με τις δύο γυναίκες οι οποίες μπήκαν στην πολυκατοικία, ως πλασιέ. Ψυχρές και θρασύτατες, αφού δεν φάνηκε να πτοούνται από το γεγονός ότι η πολυκατοικία βρίσκεται σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Θεσσαλονίκης και, μάλιστα, μέρα μεσημέρι, επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη γυναίκα με σκοπό να τη ληστέψουν.
Οπως εξήγησε η ίδια στους αστυνομικούς, την χτύπησαν, την έσπρωξαν και την άφησαν αιμόφυρτη στο πάτωμα. Η άτυχη γυναίκα, με όση δύναμη της είχε απομείνει, άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ευτυχώς, την άκουσε η κόρη της, που μένει στην ίδια πολυκατοικία και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που φρόντισε για τη διακομιδή της στο νοσοκομείο “Γ.Γεννηματάς”.
Οι αδίστακτες γυναίκες, που την κτύπησαν, τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο κάποιοι νεαροί από γειτονικές καφετέριες κατάφεραν να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά τους και έδωσαν την περιγραφή τους στους αστυνομικούς που συνεχίζουν τις έρευνες σε όλη τη γύρω περιοχή.

 

thesstoday.gr