Λάρνακα: Τον απείλησε με μαχαίρι για να του πάρει 40 ευρώ !!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα στη  περιοχή των Αγίων Αναργύρων, στη Λάρνακα έγινε ληστεία με μεγάλο μαχαίρι και ξύλο για 40 ευρώ….

Γύρω στις 02.30 σήμερα τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία από εργάτη από τη Ρουμανία ηλικίας 34 χρόνων, ότι γύρω στις 02.15, ενώ περπατούσε έξω από την εκκλησία Κοσμά και Δαμιανού στους Αγιους Ανάργυρους, άγνωστος άνδρας τον προσέγγισε, και αφού τον απείλησε με μεγάλο μαχαίρι και ξύλο, του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ που είχε στην κατοχή του και τράπηκε σε φυγή.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ Λάρνακας. Ο παραπονούμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς άτομο που βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Αγίων Αναργύρων ως τον δράστη.

Ο ύποπτος συνελήφθηκε γύρω στις 02.50 τα ξημερώματα. Κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας που του έγινε από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκε μεταλλικό σπαθί με λεπίδα που καταλήγει σε μυτερή άκρη, μήκους 47 εκατοστών, το ποσό των 40 ευρώ και ένα ξύλινο χέρι φτυαριού μήκους 65 εκατοστών. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο ύποπτος είναι Ελληνοκύπριος, ηλικίας 46 χρόνων, κάτοικος Αγίων Αναργύρων. Συνελήφθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και κρατήθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια.