Λάρνακα: Παρέσυρε με το όχημα του αστυνομικό γιατί δεν τον άφηνε να περάσει από κλειστό δρόμο

Χειροπέδες σε 40χρονο πέρασε η Αστυνομία στη Λάρνακα το βράδυ της Κυριακής. Ο 40χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό, επειδή δεν του επέτρεψε να περάσει από κεντρική λεωφόρο που ήταν κλειστή για τους εορτασμούς του Κατακλυσμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής, όταν αστυνομικός που βρισκόταν επί της λεωφόρου Μακαρίου στη Λάρνακα, προκειμένου να ρυθμίζει την τροχαία κίνηση, ανέκοψε όχημα που οδηγούσε 40χρονος και τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να αλλάξει πορεία, διότι ο δρόμος ήταν κλειστός λόγω των εορτασμών για το τριήμερο του Κατακλυσμού.

Ο 40χρονος αντέδρασε επιμένοντας να περάσει κι αφού έλαβε οδηγίες από τον αστυνομικό να αλλάξει πορεία και να αποχωρήσει, ενώ ο αστυνομικός γύρισε πλάτη στον 40χρονο τότε ο ίδιος κινήθηκε προς το μέρος του και τον παρέσυρε με το όχημά του.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές και εκχυμώσεις και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες έλαβε εξιτήριο.

Ο 40χρονος συνελήφθη, ενώ η Αστυνομία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.