Λάρνακα: Λογομαχία με 3 τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι

Η Αστυνομία στη Λάρνακα, εξετάζει υπόθεση τραυματισμού, εμπρησμού, μαχαιροφορίας και κακόβουλης ζημιάς εναντίον 35χρονου από την Ορόκλινη.

Γύρω στις 03.10 σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε ότι υπήρχαν τραυματισμένα άτομα στο μουσικοχορευτικό κέντρο Paparazzi στη Λάρνακα.

Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν στη σκηνή όπου θαμώνες ανέφεραν ότι άνδρας ηλικίας 35 χρόνων από την Ορόκλινη, μετά από λογομαχία, ανέσυρε μαχαίρι και προκάλεσε θλαστικά τραύματα σε τρία άτομα, 25 και 43 χρόνων Ελληνοκύπριους και σε ένα Παλαιστίνιο.

Τα τρία άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.

Ο 25χρονος έφερε εκδορά και οίδημα αριστερού άνω βλεφάρου, ο 43χρονος ανοικτό ρήγμα αριστερού βραχίονα και εκδορές δεξιού αντίχειρα και ο αλλοδαπός έφερε εκδορά άνω χείλους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι του επεισοδίου αυτού φέρεται να προηγήθηκε άλλο περιστατικό σε μπυραρία στην Ορόκλινη με φερόμενο ως δράστη τον 35χρονο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 03.40 η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για πυρκαγιά σε μπυραρία στη Ορόκλινη. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως η φωτιά ήταν κακόβουλη.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος της μπυραρίας. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στην Αστυνομία ότι αντιλήφθηκε ένα κίτρινο βαν να φεύγει από τη σκηνή.

Πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι η φωτιά πιθανόν να τέθηκε από τον 35χρονο από την Ορόκλινη που είχε επισκεφθεί γύρω στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα τη μπυραρία, αλλά είχε εκδιωχθεί λόγω προβλημάτων που δημιουργούσε με τη συμπεριφορά του.

Μετά την εκδίωξη του από τη μπυραρία ο άνδρας γύρω στις 03.50 μετέβη στο μουσικοχορευτικό κέντρο Paparazzi στη Λάρνακα όπου εσκεμμένα εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στη βιτρίνα του υποστατικού.

Τα μέλη της Αστυνομίας που επισκέφθηκαν την σκηνή εντόπισαν το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο εντός του υποστατικού.

Ο 35χρονος περπατώντας μετέβη στο ΤΑΕ Λάρνακας όπου παραδόθηκε στην Αστυνομία αναφέροντας ότι είχε διαπράξει τα αδικήματα του εμπρησμού και της κακόβουλης ζημιάς. Ωστόσο, ο άνδρας δεν παραδέχθηκε το αδίκημα της μαχαιροφορίας και του τραυματισμού των τριών προσώπων.

Οι δυο σκηνές φρουρούνται από την Αστυνομία για τη διενέργεια επιστημονικών εξετάσεων.