Λάρνακα: Καταζητούνται 2 Λετονοί για κλοπή μοτοσικλετων

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ακαταζητούνται 2 άνδρες  από τη Λετονία οι οποίοι  θεωρούνται ύποπτοι για κλοπή, στη Λάρνακα, τριών μοτοσικλετών συνολικής αξίας 30 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Πληροφορία που λήφθηκε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας ανέφερε ότι το βράδυ στη Λευκωσία θα γινόταν συνάντηση προκειμένου δύο άνδρες από τη Λετονία να πουλήσουν δύο από τις τρεις μοτοσικλέτες που κλάπηκαν, μεταξύ των ωρών 6.30 το απόγευμα της 26ης Αυγούστου και 08.45 το πρωί της 27ης Αυγούστου, από εκθεσιακό χώρο εταιρείας στη Λάρνακα.

Μέλη της αστυνομίας έθεσαν υπό παρακολούθηση μπυραρία στη Λευκωσία όπου θα γινόταν η αγοραπωλησία.

Μόλις οι δύο αλλοδαποί έφτασαν στη σκηνή με αυτοκίνητο ενοικιάσεως, τα μέλη της Δύναμης επιχείρησαν να τους ανακόψουν για έλεγχο.

Ωστόσο, ο οδηγός του αυτοκινήτου, αντί να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, με τους δυο υπόπτους να καταφέρνουν να διαφύγουν τελικά από την σκηνή.

Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνα στη περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν τις δύο κλεμμένες μοτοσικλέτες. Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και η Αστυνομία αναζητεί τους δύο Λετονούς.

Υπενθυμίζεται ότι η κλοπή καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας στις 27 Αυγούστου από υπάλληλο της εταιρείας στη Λάρνακα. Συγκεκριμένα ο υπάλληλος κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 6.30 το απόγευμα της 26ης Αυγούστου και 08.45 το πρωί της 27ης του μήνα, άγνωστοι διέρρηξαν εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στη Λάρνακα και έκλεψαν τρεις μοτοσικλέτες.

Δύο από τις μοτοσικλέτες ήταν καινούργιες μη εγγεγραμμένες και η αξία της κάθε μίας ήταν 17.900 και 6.900 ευρώ. Η τρίτη μοτοσικλέτα ήταν μεταχειρισμένη και η αξία της ανέρχεται στα 4.500 ευρώ.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.