Λάρνακα: Ενώπιον του Δικαστηρίου δύο ποδοσφαιριστές για επίθεση

Δύο ποδοσφαιριστές από τους Τρούλους, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ύστερα από καταγγελία που έγινε εναντίον τους, από ποδοσφαιριστή της ομάδας Εθνικός Τερσεφάνου, ότι του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου από τον Λουκά Λάζαρο, 29 ετών, από τη Λάρνακα, ποδοσφαιριστή στην ομάδα Εθνικός Τερσεφάνου, ότι γύρω στις 17.30 της ίδιας ημέρας μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των ομάδων Τρούλλοι – Εθνικού Τερσεφάνου που διεξήχθη στο Κοινοτικό γήπεδο Τρούλλων, δέχθηκε επίθεση από ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Ο 29χρονος κατονόμασε δύο ποδοσφαιριστές, ηλικίας 32 χρόνων και 26 χρόνων αντίστοιχα από τους Τρούλλους οι οποίοι κατόπιν δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης τους, συνελήφθηκαν χθες βράδυ και κρατούνται στα αστυνομικά κρατητήρια.