Λάθος του Google maps στοίχισε τη ζωή σε ζευγάρι ηλικιωμένων

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ βρέθηκε δολοφονημένο τον Μάιο του 2010. Ο 68χρονος Dennis και η 65χρονη Merna Koula,  βρέθηκαν σε μια λίμνη αίματος, στο σπίτι τους από τον γιό τους, Eric. Ο γιος τους, κατηγορούμενος για τη δολοφονία τους, οδηγήθηκε στη φυλακή, όμως αρνείται πεισματικά την ενοχή του. Σήμερα η υπόθεση κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς ένας γείτονας του ζευγαριού αποκάλυψε ότι οι Koula πιθανόν να δολοφονήθηκαν λόγω λάθους του Google Maps!
Όπως έγινε γνωστό, ο γείτονάς τους, Steve Burgess, είπε στην αστυνομία ότι λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του ηλικιωμένου ζευγαριού είχε λάβει απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του. Τόσο ο γείτονας των Koula αλλά και ο ανακριτής της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση, πιστεύουν πλέον ότι είναι πολύ πιθανό το σενάριο δολοφονίας του ζευγαριού από πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος πήγε σε λάθος στο σπίτι από το Google Maps! Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του CBS, αν πληκτρολογήσει κάνεις τη διεύθυνση του Steve Burgess και κάνει εστιάσει στο σημείο θα δει το σπίτι των Koula.
google-mapsΣημειώνεται ότι οι δολοφόνοι δεν έκλεψαν τίποτε από το σπίτι. Απλά σκότωσαν με μια σφαίρα στον κεφάλι τον Dennis και την Merna.