“Λάβρος” ο Οδυσσέας: “Ντροπή κ. Διονυσίου. Ντροπή…”

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, καταφέρεται εναντίον του συμβούλου έκδοσης της εφημερίδας “Πολίτης”, Διονύση Διονυσίου.

Ντροπή κ. Διονυσίου. Ντροπή. Δικαίωμα σας να υπερασπίζεστε όποιον θέλετε. Σταματήστε όμως να διαβάλλετε όποιον μπαίνει στο δρόμο σας χρησιμοποιώντας ψευδολογίες και αήθη δημοσιεύματα, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Οδυσσέας.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ο κ. Δ. Διονυσίου ήταν επί χρόνια καθηγητής μέσης και ταυτόχρονα Σύμβουλος Έκδοσης του Πολίτη. Πολύ συχνά εκπροσωπούσε τον Πολίτη ενώπιον δικαστηρίων σε αγωγές λιβέλλου. Σχετική αναφορά σε θέματα φοροδιαφυγής που θα πρέπει να εξεταστούν είχε κάνει ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook.

Όταν του το υπέδειξα θυμήθηκε ότι ενώπιον της Υπηρεσίας μας εκκρεμεί από το 2016 κατηγορία για διπλοθεσίτες καθηγητές του ΤΕΠΑΚ. Του απάντησα ότι όσες καταγγελίες είχαμε ενώπιον μας έχουν διαβαστεί στο ΤΕΠΑΚ αν αφορούσαν πειθαρχικά παραπτώματα (και έχει οριστεί ερευνών λειτουργός) και στην αστυνομία αν αφορούσαν ποινικά. Εξ ου και οι συλλήψεις για το σκάνδαλο των ερευνητικών προγραμμάτων.

Ως τεκμήριο δε της μανίας του να με διαβάλλει αηθώς νυχθημερόν, του υπέδειξα το γεγονός ότι αρμόδιος για την εξέταση των καταγγελιών που στάλθηκαν στο ΤΕΠΑΚ ήταν ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος της Επιτροπής Έλεγχου (και νυν μέλος του ΔΣ του ΤΕΠΑΚ) με τον οποίο διατηρεί όπως φαίνεται πολύ φιλικές σχέσεις και συνεπώς αυτόν πρώτα θα έπρεπε να ρωτήσει αν κουκκουλώθηκαν οι καταγγελίες που είχαμε διαβιβάσει στο ΤΕΠΑΚ.

Σήμερα επανέρχεται με νέο ψευδολόγημα. Αντιλαμβάνομαι πλέον ότι σκοπεύει συγκεκριμένο καθηγητή που στο σκάνδαλο των ερευνητικών προγραμμάτων είχε κατηγορήσει τους υπόπτους, μεταξύ των οποίων και εξ αγχιστείας συγγενή του κ. Διονυσίου. Ντροπή κ. Διονυσίου. Ντροπή. Όχι γιατί κατηγορείτε τον συγκεκριμένο καθηγητή για τον οποίον θα πρέπει να διερευνηθεί κάθε καταγγελία, αλλά γιατί δεν είπατε ότι στόχος σας ήταν ο συγκεκριμένος καθηγητής.

Όπως και να έχει, ναί υπάρχει πλέον θέμα ενδεχόμενου κουκουλώματος και διερευνούμε πληροφορία ότι το ΔΣ του ΤΕΠΑΚ αποφάσισε να τερματιστεί η διερεύνηση εναντίον 12 κατ ισχυρισμό διπλοθεσιτών και να δώσει «αμνηστία».

Όσον αφορά την υπόθεση της λειτουργού του Υπ.Οικ. που ευνοϊκά στάλθηκε με αδιαφανείς διαδικασίες στην ΕΤΕπ με αποφάσεις του ίδιου του Υπουργού Οικονομικών, υπονοείτε οτι θα έπρεπε να ζητήσουμε από τον ίδιο να διερευνήσει την υπόθεση? Και αντιλαμβάνομαι επίσης ότι προσπαθείτε να υπερασπιστείτε τον Υπουργό Οικονομικών και για τον διορισμό Χατζηγιάννη στην Συνεργατική. Ομοίως επιχειρήσατε πρόσφατα να με κατηγορήσετε γιατί αναδείξαμε το θέμα του διορισμού μετά απο πρόταση του Υπουργού Οικονομικών του κουμπάρου του Υπουργού κ. Σταυρινίδη στο ΔΣ της Cyta.

Δικαίωμα σας να υπερασπίζεστε όποιον θέλετε. Σταματήστε όμως να διαβάλλετε όποιον μπαίνει στο δρόμο σας χρησιμοποιώντας ψευδολογίες και αήθη δημοσιεύματα.