Λάβρος κατά Μιχαηλίδη ο Χάσικος – Δεν κάνει σωστά τη δουλειά του

Ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης δήλωσε ότι ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.

Εξέφρασε τη θέση ότι ο Γενικός Ελεγκτής ξεφεύγει από τα όρια του νόμου και του Συντάγματος και ότι το χειρότερο είναι ότι προβαίνει σε δημοσιοποίηση χωρίς τεκμηρίωση.

Όφειλε να ήταν πιο προσεχτικός, σημείωσε ο κ. Χάσικος, ο οποίος έδωσε το παράδειγμα, μεταξύ άλλων, της υπόθεσης των φοιτητών από το Μπαγκλαντές, όπου ο κ. Μιχαηλίδης περίπου κατηγόρησε το Υπουργείο Εσωτερικών «ότι φέρνουμε στην Κύπρο μέχρι τρομοκράτες». Στο τέλος, πρόσθεσε, υπάρχει πόρισμα της Αστυνομίας ότι `ουδέν μεμπτό` για το Υπουργείο Εσωτερικών. Δεν άκουσα ακόμα το «απολογούμαι», είπε.

Σε ερώτηση γιατί είναι ο μόνος που αντιδρά τόσο έντονα και αν υπάρχει κάποια άλλη διαφορά μεταξύ του ιδίου και του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ο κ. Χάσικος σημείωσε ότι ο ίδιος δεν φοβάται και ότι «το δίκαιο μου θα το υποστηρίζω μέχρι τέλους», ενώ είπε στους δημοσιογράφους να μιλήσουν και σε άλλους Υπουργούς.