Κ.Ε: Ο Πρόεδρος θα έπρεπε να είχε διακόψει τον διάλογο με το ΑΚΕΛ …

Κ.Ε: Ο Πρόεδρος θα έπρεπε να είχε διακόψει τον διάλογο με το ΑΚΕΛ

Λαμβάνοντας υπόψη τις αβάσιμες και πολλές φορές συκοφαντικές για το πρόσωπό του αναφορές, που κάνει το τελευταίο διάστημα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, ακόμα και σε συναντήσεις του με αξιωματούχους ή πολιτικές δυνάμεις του εξωτερικού, θα έπρεπε, στη βάση της λογικής και των δήθεν ευαισθησιών του κ. Άντρου Κυπριανού, ο Πρόεδρος να είχε διακόψει τον διάλογο με το ΑΚΕΛ.

Παρά ταύτα, η πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας αφορά συζήτηση μεταρρυθμίσεων για απαραίτητες αλλαγές προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας και απευθύνεται σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, επειδή ο ίδιος πιστεύει στη συνεργασία που μπορεί να επιτευχθεί σε μεγίστης σημασίας θέματα που αφορούν το σύνολο των πολιτών.

Αντιπαρερχόμενος την όποια όξυνση επιδιώκει το ΑΚΕΛ, ο Πρόεδρος επαναλαμβάνει την πρόσκλησή του για συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου να συμφωνηθούν μεταρρυθμίσεις που θα καταστήσουν το κράτος αποτελεσματικό απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, με στόχο να μπορέσει να δώσει στους πολίτες όσα τους οφείλουμε.

Παρά την άρνηση του Γενικού Γραμματέα να συναντηθεί με τον Πρόεδρο, θέλουμε να ελπίζουμε ότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν θα αγνοήσει μεταρρυθμίσεις που θα λειτουργήσουν προς όφελος του συνόλου του λαού, ανεξάρτητα από ιδεολογική τοποθέτηση.

Ο Πρόεδρος επιθυμεί να τονίσει πως ο ίδιος είναι πάντα ανοιχτός σε διάλογο.