Κ.Ε: Ακατανόητες οι καθημερινές ανακοινώσεις του ΑΚΕΛ

Ακατανόητες οι καθημερινές ανακοινώσεις του ΑΚΕΛ, αναφέρει σε γραπτή απάντησή  του ο Κυβερνητικός Εκπροσώπος, στο ΑΚΕΛ

Από τη στιγμή που το ΑΚΕΛ δεν έχει τοποθετηθεί ούτε έχει πει μια λέξη για παρόμοιο συκοφαντικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας OCCRP, που καταγγέλλει με ανάλογη λογική και μεθόδους υπουργό της κυβέρνησής του και πρώην βουλευτή του (ημερ. 28/6/19), είναι ακατανόητο να επανέρχεται με καθημερινές ανακοινώσεις.

Δεν καταλαβαίνει κανείς με ποιά λογική αναπαράγουν τέτοιου είδους επιθέσεις. Εκτός βέβαια εάν εξήγηση είναι η δήλωση του ΓΓ του κόμματος κ.Α.Κυπριανού, ο οποίος ενάμιση μόλις χρόνο μετά που άκουσε για δεύτερη φορά την ετυμηγορία του κυπριακού λαού, δηλώνει ως στόχο… δημιουργικής αντιπολίτευσης να… φύγει ο εκλελεγμένος πρόεδρος!

Από τη στιγμή όμως που εδώ και δυο μήνες, από τις 28 Ιουνίου, το ΑΚΕΛ απέφυγε να αντιδράσει σε πολύ βαρείς συκοφαντικούς ισχυρισμούς που ουσιαστικά στοχεύουν και το ίδιο, αλλά κυρίως απέφυγε να τοποθετηθεί απέναντι στις μεθόδους και τη στοχοποίηση της χώρας μας συνολικά από αυτή τη μέχρι τώρα άγνωστη ιστοσελίδα, οι καθημερινές ανακοινώσεις του δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια.

Τέτοιες ανακοινώσεις δεν έχουν καμιά πειθώ και δείχνουν ότι, ακόμα και χωρίς να νοιάζεται για το συμφέρον της χώρας μας, ολημερίς αναλώνεται να επικρίνει τον Πρόεδρο της χώρας.