Κ.Α…. τι συμβαίνει τελικά; ποια είναι η πραγματικότητα;

Τελικά, κάποιοι στις Κυπριακές Αερογραμμές έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν…. Στις 19 Σεπτεμβρίου είχαν ανακοινώσει την επέκταση των εσωτερικών  δρομολογίων στην Ελλάδα. Οι πτήσεις αυτές θα αρχίσουν με την έναρξη του χειμερινού πτητηκού προγράμματος δηλαδή στις 28 Οκτωβρίου 2012.

Από τις πρώτες μέρες της ανακοίνωσης αυτής άρχισαν καταρχήν οι Κ.Α. να αναφέρουν στα έντυπα τους ότι τα μηνύματα του νέου ανοίγματος είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά !!! Κατόπιν άρχισε μία καθημερινή κυπριακή εφημερίδα, η οποία εδώ και αρκετό καιρό βγάζει συνεχώς διάφορα “επιτεύγματα” των Κ.Α στη φόρα και τώρα άλλαξε για κάποιο λόγο το “τροπάριο” και άρχισε  να σιγοντάρει την υπεραισιοδοξία των Κ.Α. αναφέροντας ότι οι Κ.Α. έχουν ήδη προπωλήσει 20,000 εισητήρια για τα νέα αυτό δρομολόγια !!!!

Καταρχήν διερωτούμαστε πως γίνεται να ανακοινώνουν νέα δρομολόγια από τη στιγμή που αναμένουν το νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου ; Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι δυστυχώς οι Κυπριακές Αερογραμμές βρίσκονται σε πορεία κλεισίματος…  Πηγές της ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ  μας έχουν αναφέρει ότι οι προπωλήσεις των εισητηρίων στην Ελλάδα είναι μηδαμινές…

Ας αναλογιστούν τι θα γίνει τώρα με τη συνεργασία Olympic και Aegean ... Η οικονομική κρίση ίσως φέρει και κάποιες άλλες συνεργασίες και καλό θα ήταν να το σκεφτούν αυτό οι αξιωματούχοι των Κυπριακών Αερογραμμών … Και ας μην βγάζει μόνο δελτία τύπου ο πρόεδρος του δ.σ. των Κ.Α. ο κ. Σταύρος Σταύρου και να μας λέει μόνο “Κύπρος και Κυπριακές Αερογραμμές όροι αλληλένδετοι”… Καλό θα ήταν να κοιτάξει λίγο και τι πάει λάθος ίσως και έχουν  φτάσει σε αυτή τη κατάσταση.

Στη προσπάθεια να διασωθεί ο εθνικός αερομεταφορέας με τα λεφτά του κοσμάκη πάλι, οι συμβουλάτορες ας προσπαθήσουν καλύτερα και ας σταματήσουν να αραδιάζουν stories και μόνο stories….