Κ.Α : αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με ταυτόχρονη αύξηση εξόδων !!

Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων των Κυπριακών αερογραμμών ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 45 εκατομμύρια ευρώ και την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Κ.Α Σταύρος Σταύρου έκανε έκκληση προς όλους τους μετόχους να συμβάλουν και να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, βοηθώντας έτσι τον Εθνικό Αερομεταφορέα να επιβιώσει.

Εμείς θα θέλαμε να πούμε στον πρόεδρο κ. Σταύρο Σταύρου να προχωρήσει σε μείωση των κοστών και των εξόδων της εταιρείας που αυτό θα έπρεπε να το κάνει από τότε που ανέλαβε την διοίκηση των Κυπριακών Αερογραμμών. Δεν μπορείτε να ζητάτε κ. Σταύρου συμπαράσταση και συνοχή στην αναστήλωση των Κ.Α και από την άλλη το προσωπικό να μη συμβάλει καθόλου, να ζητά υψηλά ωφελήματα και να συνεχίζει να απολαμβάνει υψηλά προνόμια.

Το εύλογο ερώτημα είναι, πώς μπορούν ακόμη να επωφελούνται άτομα που έχουν φύγει εδώ και χρόνια από την εταιρεία και εργάζονται σε άλλες ξένες αεροπορικές εταιρείες, να δικαιούνται να ταξιδεύουν ακόμη όχι μόνο αυτοί αλλά και οι οικογένειές τους σε διακεκριμένες θέσεις; Γιατί να δικαιούνται αυτά τα μέλη που κατείχαν θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας έστω για διάστημα ενός χρόνου απεριόριστο αριθμό δωρεάν εισιτηρίων; Εκτός από το προτεινόμενο βάρος στις αποσκευές, δικαιούνται εκπτώσεις πάνω σε φορτία, έχουν την δυνατότητα να μη πληρώνουν υπέρβαρο για τις επιπρόσθετες αποσκευές τους, είτε επειδή υπήρξαν πρώην υπάλληλοι είτε επειδή έχουν γνωστούς μέσα στην εταιρεία. Το να ζητά όμως, η εταιρεία από τους συνταξιούχους και τους φοιτητές να πληρώσουν πρόστιμο για υπέρβαρο φορτίο για 2-3 κιλά αυτό το θεωρείτε έντιμο;

Επίσης, οι δημοσιογράφοι του laimitomos.com ταξίδεψαν την περασμένη Πέμπτη με την πρωινή πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών, από Αθήνα προς Λάρνακα και προς έκπληξή τους ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ηλικιωμένο, κατσουφιασμένο και αγέλαστο πλήρωμα το οποίο ήταν Και αρκετά αργοκίνητο. Δεν φταίει ο κόσμος που στην εταιρεία υπάρχουν προβλήματα και τα έχετε κάνει μπάχαλο!!
Αντί να στηρίξετε τον κόσμο που έχει οικονομικά προβλήματα και τις ευπαθείς ομάδες , απεναντίας στηρίζετε και ενισχύετε ένα οργανισμό που αργοπεθαίνει…

Ας σοβαρευτείτε κύριε Σταύρου και εστιάστε στην επίλυση των προβλημάτων της εταιρίας και όχι πως θα εξυπηρετήσετε το “ανύπαρκτο” προσωπικό σας!!