Κώστας Βουτσάς: «Αν δε θέλει η Αλίκη δεύτερο παιδί θα κάνω με άλλη»

Πάντα όταν δίνει συνεντεύξεις ξέρει να κρατά το ενδιαφέρον όσων τον ακούνε ζωντανό. Ο λόγος για τον Κώστα Βουτσά ο οποίος μαζί με την σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Το ζευγάρι μίλησε για τον γιο τους Φοίβο και πόσο έχει αλλάξει τη ζωή τους. «Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να έχεις ένα πλάσμα στη ζωή σου από το να το λες παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά η Αίκη Κατσαβού.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε πως μπορεί να είναι 87 ετών, αλλά έχει φυλάξει σπέρμα για να γίνει και πάλι μπαμπάς. Μάλιστα επιστρατεύοντας το χιούμορ του είπε: «Αν δε θέλει η Αλίκη δεύτερο παιδί θα κάνω με άλλη», ενώ η Αλίκη τόνισε πως είναι ικανοποιημένη με τον Φοίβο, αλλά αν έρθει κι άλλο παιδάκι είναι καλοδεχούμενο.

Ο μικρός γίγαντας όπως τον φωνάζουν είναι 18 μηνών, αλλά μοιάζει μεγαλύτερος, ενώ σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αλίκη έχει πάρει πολλά από τα γονίδια του διάσημου μπαμπά του.

«Πήρε τη ζωηράδα και το ταπεραμέντο του πατέρα του. Τα κάνει όλα άνω κάτω στο σπίτι, αλλά είναι συνεννοήσιμος. Δεν κλαίει χωρίς λόγο και απ΄ όταν ήταν 6 μηνών κοιμάται όλη τη νύχτα».