Κύριε Άντρο Κυπριανού “τα καλά και συμφέροντα ημών”;

Ο κύριος Άντρος Κυπριανού, έκανε σφοδρή επίθεση εναντίον της διευθύντριας του γραφείου τύπου και πληροφοριών κ. Σόφης Μιχαηλίδου για ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, για το ipad του Σταύρου Μαλά.

Το βασικότερο είναι ότι ο προσωπικός της λογαριασμός στο facebook είναι προσωπικός της λογαριασμός και ότι θέλει γράφει η κυρία Μιχαηλίδου. Χωρίς βέβαια τώρα να θέλουμε να κάνουμε τον “δικηγόρο¨της στο θέμα αυτό.

Όπως είπε και η κυρία Μιχαηλίδου το τι γράφει ο καθένας στον προσωπικό του λογαριασμό είναι δικό του θέμα και ας μην μιλά ο κ. Κυπριανού για απαξιωτικές αναρτήσεις.

Όμως κύριε Κυπριανού, δεν αναφερθήκατε καθόλου σε ένα πολύ πιο σοβαρό θέμα για το οποίο σίγουρα έχετε ενημερωθεί.

Κύριε ΓΓ του ΑΚΕΛ, δεν σας έχουν πληροφορήσει ότι οι βουλευτές του κόμματος σας έκαναν σφοδρή επίθεση με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε δημοσιογράφο και μάλιστα δημόσια;

Η βουλευτής Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία έγινε βουλευτής ελέω του κόμματος σας εξύβρισε δημοσιογράφο με βαριές κουβέντες, το ίδιο και ο Στέφανος Στεφάνου.

Γιατί δεν ασχοληθήκατε λοιπόν με αυτό το θέμα και να απολογηθείτε κι εσείς αφού θέλετε να φέρονται όλοι δημοκρατικά και όχι απαξιωτικά όπως είπατε;

Το θέμα της κ. Μιχαηλίδου το είδατε στο facebook, το πιο πάνω θέμα δεν το είδατε το οποίο έγινε σε δημόσιο χώρο στο ΡΙΚ με τους παρευρισκομένους των επιτελειών και των δικών σας και του ΔΗΣΥ να μένουν με το στόμα ανοικτό με όλα αυτά που εξεστόμισε η βουλευτής σας;

Κρίμας κύριε Κυπριανού να μιλάτε για απαξιωτικές αναρτήσεις άλλων αλλά τα απαξιωτικά λόγια δικών σας ανθρώπων να μην τα αναφέρετε.

Τελικά μόνο τα “καλά και συμφέροντα ημών” σχολιάζετε.