Κύπρος Vs Ουαλία τον Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Euro 2016

Στις 3 Σεπτεμβρίου εκτός από τον αγώνα της Εθνικής Κύπρου με την Ουαλία θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ισραήλ – Ανδόρα και Βέλγιο – Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

Μετά τους αγώνες της 12ης Ιουνίου, η δράση στον δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2016 που συμμετέχει η Εθνική Κύπρου θα συνεχιστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και τότε η Κύπρος θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο του ομίλου Ουαλία.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, στη διαδρομή των έξι αγωνιστικών ο απολογισμός στον δεύτερο όμιλο κατέγραψε 54 τέρματα. Τα περισσότερα τέρματα (13) πέτυχε το Βέλγιο και τα λιγότερα (3) η Ανδόρα.

Μετά και από τα αποτελέσματα της Παρασκευής μόνο η Ουαλία διατηρεί το αήττητο στον δεύτερο όμιλο. Η Ανδόρα σε όλους τους αγώνες που έδωσε μέχρι τώρα γνώρισε μόνο ήττες.

Όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό στον δεύτερο όμιλο, η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική, αφού μέχρι το φινάλε εκκρεμούν άλλες τέσσερις αγωνιστικές.

Ο πίνακας των σκόρερ στον δεύτερο όμιλο:

5 τέρματα: Μπέιλ (Ουαλία), Ταμαρί (Ισραήλ), Τζέκο (Βοσνία)

3 τέρματα: Χριστοφή, Εφραίμ, Μυτίδης (Κύπρος), Φελαινί (Βέλγιο)

2 τέρματα: Λίμα (Ανδόρα), Ντε Μπρίνε, Μέρτενς (Βέλγιο), Βίσκα (Βοσνία), Μπεν Χαϊμ (Ισραήλ)

1 τέρμα: Μακρίδης, Μερκής, Λαμπάν (Κύπρος), Μπατσχυαρί, Σιατλί, Οριγκί, Μπεντεκέ, Χάζαρτ, Ναϊγκόλαν (Βέλγιο), Χεμέτ, Ζάχαβι, Βερμούθ (Ισραήλ), Κότεριλ, Ράμσει, Κανού (Ουαλία), Ιμπίσεβιτς (Βοσνία).