Κύπρος: Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για την παράνομη κυβεία – Δεκάδες συλλήψεις

Επί πέντε ώρες άνδρες της αστυνομίας «χτένιζαν» Λάρνακα και Αραδίππου για να εντοπίσουν παράνομα στέκια κυβείας. Οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια των εορτών.

Συνελήφθησαν πάνω από 40 άτομα που επιδίδονταν σε παράνομη κυβεία σε δύο υποστατικά, ενώ κατασχέθηκαν περίπου 10.000 ευρώ.

Στο υποστατικό στην Αραδίππου πιάστηκαν επ΄ αυτοφώρω εννέα άτομα καθώς και ο υπεύθυνος.  Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκε 5.870 ευρώ, εκ των οποίων τα 1.000 ευρώ ήταν κρυμμένα στο μετρητή της ΑΗΚ, μεγάλος αριθμός φισιών, τραπουλόχαρτων και τέσσερα τραπέζια.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε ότι σε υποστατικο στη Λεωφόρο Αθηνών στη Λάρνακα, συνελήφθησαν 32 άτομα και ο 52χρονος υπεύθυνος του υποστατικού. Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 3.487 ευρώ, 3.000 φίσιες και 2.000  τραπουλόχαρτα καθώς και οκτώ τραπέζια για διάφορα παιχνίδια.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας σημείωσε ακόμα ότι «οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου της κυβείας θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών».