Κύπελλο Coca – Cola την Τετάρτη: ΑΠΟΕΛ – Απόλλων και ΑΕΚ – Ομόνοια

Τέσσερις ομάδες βρίσκονται δύο αγώνες μακριά από τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola και μέσω των αυριανών πρώτω ημιτελικών, θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο.

Λίγες μέρες μετά τις αναμετρήσεις τους στο Πρωτάθλημα, ΑΠΟΕΛ – Απόλλων και ΑΕΚ – Ομόνοια τίθενται ξανά αντιμέτωποι, αυτή τη φορά για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola.

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν αύριο με τις ομάδες να έχουν ως στόχο να θέσουν τις βάσεις πρόκρισης για τον τελικό της 18ης Μαϊου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου στις 17:00 το ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα (Sport +1) και στις 19:00 η ΑΕΚ την Ομόνοια (Cytavision Sports 1).
Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 20 Απριλίου.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά έχουν κατακτήσει τα έξι τελευταία Κύπελλα από δύο φορές και το στατιστικό αυτό δείχνει την πολύ καλή παράδοση που έχουν δημιουργήσει στο θεσμό.

Ο Απόλλωνας πήρε το Κύπελλο το 2010 και το 2013, η Ομόνοια το 2011 και το 2012 και το ΑΠΟΕΛ τα δύο τελευταία, το 2014 και το 2015.