Κύπελλο Coca – Cola: Ο Οθέλλος απέκλεισε τον Εθνικό και η Ε.Ν. Παραλιμνίου την Αλκή

Μετά την Αγία Νάπα που απέκλεισε την ΑΕΛ, άλλες δύο ομάδες Β’ Κατηγορίας πέρασαν στο Β’ γύρο του Κυπέλλου Coca – Cola σε βάρος ομάδων Α’ Κατηγορίας.

Πρόκειται για τον Οθέλλο Αθηαίνου και την Ε.Ν. Παραλαμνίου.

Ο Οθέλλος απέκλεισε εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας στη διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική της διάρκεια αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 0-0 και ο Οθέλλος πήρε την πρόκριση νικώντας με 7-6 στα πέναλτι.

Στα πέναλτι κρίθηκε και ο αγώνας της Αλκής με την ΕΝΠ με την ομάδα του Παραλιμνίου να παίρνει την πρόκριση με σκορ 6-5.

Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια τελείωσε ισόπαλος 0-0 και στην παράταση 1-1. Η ΕΝΠ προηγήθηκε με τον Αντωνίου στο 95′ και η Αλκή ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Φαμπρίτσιο.

Στο επόμενο γύρο του Κυπέλλου Coca – Cola πέρασε και η Πάφος με εκτός έδρας νίκη επί του Διγενή Ορόκλινης με 3-0.

Και τα τρία τέρματα τα πέτυχε ο Ντανιέλ Σικόρσκι στο 1ο, στο 39ο και στο 64ο λεπτό.

Μέσω αγώνων, προκρίθηκαν επίσης ο Ολυμπιακός Λευκωσίας (3-0 την Αναγέννηση Δερύνειας), η Αγία Νάπα (2-1 την ΑΕΛ) και η Ανόρθωση (2-1 την Ξυλοτύμπου).

Χωρίς αγώνα στο Β’ γύρο πέρασαν η Καρμιώτισσα και η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας από τη Β’ Κατηγορίας και ο Άρης, η Ομόνοια, η Νέα Σαλαμίνα, η ΑΕΚ Λάρνακας και ο Ερμής Αραδίππου από την Α’ Κατηγορία.

Επίσης, οι ομάδες του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ που συμμετείχαν στον τελευταίο τελικό Κυπέλλου καθώς και η ομάδα Fair Play περιόδου 2016-17, η Δόξα Κατωκοπιάς δεν συμμετείχαν στην κλήρωση αλλά προκρίθηκαν στο Β’ γύρο χωρίς αγώνα.