Κύπελλο Coca – Cola: Απόλλων Vs Πάφος και ΑΕΚ Vs ΑΠΟΕΛ

Τέσσερις ομάδες βρίσκονται δύο βήματα μακριά από τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola και σήμερα, θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο, προκειμένουν να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στο μεγάλο ραντεβού της 16ης του Μάη.

Απόλλων – Πάφος και ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ είναι τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης και οι πρώτοι ημιτελικοί διεξάγονται σήμερα και αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους.

Πρώτος χρονικά αγώνας αυτός που θα γίνει στις 18:00 στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ του Απόλλωνα και της Πάφου με τηλεοπτική μετάδοση από την Primetel. Η πρωτοπόρος ομάδα του Πρωταθλήματος υποδέχεται τη μοναδική ομάδα του Β’ ομίλου που συνεχίζει στη διοργάνωση του Κυπέλλου, όμως αυτό δεν μειώνει το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση αφού η Πάφος θα κυνηγήσει τη δική της υπέρβαση.

Αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ με το ΑΠΟΕΛ για μια θέση στον τελικό. Σήμερα στις 19:00 στο ΑΕΚ Αρένα ο πρώτος ημιτελικός με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision αλλά και με δυνατότητα θέασης μέσω του www.cfa-tv.com στο εξωτερικό.

Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 25 Απριλίου.