Κύπελλο Coca – Cola: ΑΕΛ και ΑΕΚ προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση (Video)

ΑΕΛ Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας είναι οι δύο ομάδες που συμπληρώνουν την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola μετά από δύο δραματικούς επαναληπτικούς με αντιπάλους τον Απόλλωνα και την ΠΑΕΕΚ αντίστοιχα.

Στην παράταση απέκλεισε τον Απόλλωνα η ΑΕΛ με τέρμα του Παπαφώτη στο 95′ και ενώ προηγουμένως, στο 57′ ο Σάντος είχε ανοίξει το σκορ για την ΑΕΛ ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Χαμένο πέναλτι για τον Απόλλωνα στο 12′, την εκτέλεση του Χαμάς απέκρουσε ο Μέγιερι, κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) δέχτηκε στο 92′ ο Ρομπέρζ για τον Απόλλωνα.

Στην επόμενη φάση η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια.

https://www.youtube.com/watch?v=7KUsICaL6Lk&feature=emb_title

Στις καθυστερήσεις εξασφάλισε την πρόκριση ΑΕΚ με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ονήσιλο Σωτήρας.

Ο Τόμοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις, ισοφαρίζοντας το τέρμα που είχε πετύχει ο Καπαρτής στο 82′. Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί με το Ρομό στο 43′ και η ΠΑΕΕΚ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με το Ράμος στο 78′.

https://www.youtube.com/watch?v=wKWQ6UdlPKQ

Τα άλλα δύο ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση και Εθνικός Άχνας – Ε.Ν. Παραλιμνίου με τους πρώτους αγώνες να έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Μαρτίου.