Κόρες της Demi Moore: «Ήταν σαν να είχε έρθει ένα τέρας»… (Video)

Οι κόρες της Demi Moore, Rumer, Scout και Tallulah μίλησαν σε εκπομπή για την περίοδο κατά την οποία η μητέρα τους είχε εθιστεί στο αλκοόλ και στα χάπια.

Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στο «Facebook Watch» της Jada Pinkett Smith, μαζί με τις τρεις κόρες της και μίλησαν για το παρελθόν.

Στο βιβλίο της με τίτλο «Inside Out», η Ντέμι Μουρ αναφέρει τα όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα -σοκάροντας με τις αποκαλύψεις για τον βιασμό της όταν ήταν 15- αλλά και πώς εθίστηκε στο αλκοόλ και τα χάπια μετά τον χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ.

Τα παιδιά της, μίλησαν για το πώς αντιμετώπισαν την μητέρα τους όταν εκείνη ήταν αλκοολική.

«Ήταν σαν να είχε έρθει ένα τέρας», ανέφερε η 25χρονη κόρη της η οποία ονομάζεται Tallulah.

«Θυμάμαι πόσο άγχος ένιωθα όταν ήταν μεθυσμένη και τα μάτια της ήταν μισάνοιχτα και πόσο παράξενος ήταν ο τρόπος που μιλούσε», ανέφερε και συνέχισε: «Υπήρχαν στιγμές που θύμωνε και την αντιμετωπίζαμε σαν παιδί. Της μιλούσαμε σαν να ήταν παιδί. Σκεφτόμουν πως δεν ήταν η μητέρα που μας μεγάλωσε».

Νωρίτερα αυτό το μήνα στο «The Talk», η άλλη κόρη της, η Rumer ανέφερε πως θαυμάζει τη μητέρα της για τη δύναμη και την ειλικρίνεια της στο «Inside Out», σχετικά με τα σκαμπανεβάσματα της ζωής και της καριέρας της.