Κόντρα Παναγιώτου – Πλατή στο ΡΙΚ

Στη τηλεοπτική εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου, “Μαζί στο ΡΙΚ”, φιλοξενούμενοι ήταν ο Θεόδωρος Παναγιώτου, οικονομολόγος μέλος του Συμβουλίου Εθνικής οικονομίας και διευθυντής του CIIM, ο δικηγόρος, Μαρίνος Κλεάνθους και ο οικονομολόγος κ. Βιολάρης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο οικονομολόγος, Στέλιος Πλατής, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως τον κ. Παναγιώτου αναφέροντας ότι “ο κ. Θεόδωρος Παναγιώτου του έχει πει  να σταματήσει να κατηγορεί την Κεντρική τράπεζα, διότι εάν συνεχίσει να κατηγορεί, τότε η κεντρική τράπεζα θα σταματήσει να στέλνει κόσμο στο CIIM”.

Τότε ο κ. Θεόδωρος Παναγιώτου εξοργισμένος του απάντησε ότι είναι ψευδή τα όσα μεταδίδει και αρνείται και προκαλεί όποιον έχει ακούσει αυτή την ιστορία με την Κεντρική τράπεζα να βγει και να την πει.

Αμέσως ο κ. Πλατής βγήκε στην αντεπίθεση και του είπε:

“Διότι είστε φιλοκυβερνητικός. Σας έχουν διορίσει και στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς και στο Συμβούλιο Εθνικής οικονομίας” …..

Παρενέβη τότε η Ελίτα Μιχαηλίδου προσπαθώντας αν κατευνάσει τα πνεύματα και να τερματίσει τη κόντρα που έιχε ξεσπάσει στον αέρα με τους δύο.

Πριν από λίγο καιρό παρόμοια κόντρα με τους Παναγιώτου και Πλατή είχε ξεσπάσει και στο Sigma στην εκπομπή της Γωγώς Αλεξανδρινού.