Κόντρα Μαλέσκου – Καινούργιου on air: «Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα» (Videos)

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου όταν η δεύτερη, σε ρεπορτάζ της εκπομπής της, αναφέρθηκε σε όσα ακούγονται για το κόψιμο της εκπομπής Love it. Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε έξαλλη με όσα ακούστηκαν και είπε ξεσπώντας:

«Νόμιζα ότι είχαμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Το να μιλάς για μια εκπομπή και για μια παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, το καταλαβαίνω, αλλά κάπου να υπάρχουν όρια! Ένα σεβασμός στοιχειώδης» είπε.

Και πρόσθεσε: «Μία εκπομπή που μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι εκπομπές, θα γίνεται βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός πάνω σε ανθρώπους; Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε. Στη ζωή όλα μας γυρνάνε και είναι τόσο μικρός ο κόσμος που αύριο θα ξανασυναντηθούμε. Απογοητεύομαι από τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες γνώμες που μου λένε πολλά περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα των ανθρώπων… Είναι τουλάχιστον ασεβές».

Καινούργιου: Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες
Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με μήνυμα που της έστειλε ο αδερφός της.

«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΪ. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα» είπε.

Και συνέχισε: «Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω».

Check Also

Η βασίλισσα Ελισάβετ απαντά μόνον σε δύο άτομα στο τηλέφωνο… δεν είναι οι γιοι της

Προκειμένου να αποφεύγει ανεπιθύμητα τηλεφωνήματα η βασίλισσα, που αναρρώνει από τους πρόσφατους πόνους στην πλάτη, …

Airbus-Zephyr: Το πρωτοποριακό αεροσκάφος που υπόσχεται ίντερνετ παντού (Video)

Πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι στο κοντινό μας μέλλον η ευρυζωνικότητα του Διαδικτύου θα καλύψει …