Κωστόπουλος: Μετά την Τζένη ερωτεύθηκα δυο φορές έντονα (Video)

Ανόητη και γελοία χαρακτηρίζει τη στάση όσων επιμένουν να ασχολούνται με τον ίδιο και την Τζένη Μπαλατσινού, ο Πέτρος Κωστόπουλος. Με αφορμή το δεύτερο γάμο της πρώην συζύγου του με τον Βασίλη Κικίλια, ο Πέτρος Κωστόπουλος εξέφρασε τα θετικά συναισθήματά του για τη μητέρα των τριών παιδιών του σχολιάζοντας ότι μετά από επτά χρόνια χωριστής πορείας θέλει να είναι καλά στη ζωής της. «Ο γάμος μας ολοκληρώθηκε επιτυχώς γιατί μεγαλύτερη επιτυχία από τη γέννηση τριών παιδιών δεν υπάρχει» είπε στον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Ρένο Χαραλαμπίδη.

Ο ίδιος πάντως εξομολογήθηκε ότι μετά την Τζένη Μπαλατσινού, έζησε ξανά τον έρωτα και μάλιστα σε έντονο βαθμό, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την άνοδο και την πτώση της ΙΜΑΚΟ, για το «ξεβλάχεμά» του όπως ο ίδιος λέει, για το ενδεχόμενο ενεργής συμμετοχής του στο πολιτικό σκηνικό και για την επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Είπε:

«Δεν υπάρχει μεγαλοσύνη στον τόπο μας. Όταν σε βλέπουν στα πατώματα, θέλουν να σε βάλουν κάτω να σε πατήσουν κιόλας, και αυτό γίνεται ανθρωποφαγικό. Έλεγαν ότι ένα περιοδικό και ένας ραδιοφωνικός σταθμός έφερε την κρίση».

«Στην ΙΜΑΚΟ είχαμε τους πιο υψηλούς μισθούς στον ελληνικό Τύπο. Μια φωτογράφηση μπορεί να κόστιζε 20.000 ευρώ και στη διάρκεια της παραγωγής της όλοι περνούσαν πλουσιοπάροχα με αστακούς και σολομούς. Ένας διευθυντής περιοδικού έπαιρνε 8.000 ευρώ καθαρά, δηλαδή 15.000 μικτά, επί 14 μισθούς κτλ.

«Έχω φάει πολλές σφαλιάρες και δεν θέλω να μιλάω για την εκπαίδευση μου. Έκανα δυο μεταπτυχιακά στο Παρίσι στα οικονομικά. Έκανα ένα doctora στην πολιτική οικονομία γιατί ήθελα να γίνω καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, το οποίο πήρα με άριστα σε ηλικία 25 ετών. Έδωσα εξετάσεις και πέρασα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ήμουν ο πρώτος Έλληνας υπάλληλος συμβούλου και ο πιο νέος στον βαθμό Α, δηλαδή στον επιστημονικό βαθμό. Μετά έγινα σύμβουλος της Σοσιαλιστικής Ομάδος σε θέματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής. Τότε ξεβλάχεψα κανονικά. Η πρώτη φορά ήταν όταν ήρθα από τον Βόλο στην Αθήνα. Αλλά το κανονικό ξεβλάχεμα πέρα από το γούστο και την αισθητική, θέλει χρήματα. Δεν φτάνει μόνο το διάβασμα. Χρειάζεται να πας ταξίδια, να δεις τον κόσμο, να μάθεις τρόπους.

«Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική, το ΚΙΝΑΛ σήμερα είναι ξενέρωτο. Δεν έχει θέσεις που με εκφράζουν, δεν είναι σέξι. Η Φωφή δεν είναι leader, με την ολοκληρωμένη έννοια της λέξης. Το ΚΙΝΑΛ χρειάζεται να βρει τον Μπλερ του για να ξαναγεννηθεί».

«Πολλοί Έλληνες πανηγυρίζουν μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το θεωρώ ψέμα σε μεγάλο βαθμό. Είναι πολλοί αυτοί που δεν θέλουν στη χώρα μας συνανθρώπους με διαφορετικό χρώμα δέρματος κι όμως αυτοί χαίρονται με την επιτυχία του Αντετοκούνμπο. ‘Όπως μιλάει ο ίδιος για την Ελλάδα δεν μιλούν ούτε οι Έλληνες».

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, βρίσκεται δίπλα στο κοινό από το 2000, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών ανά την Ελλάδα.

Η εταιρεία, ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου σε αριθμό συνδέσεων, προσφέρει όλο και περισσότερες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα με σκοπό την εξυπηρέτηση των ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών διαφορετικού προφίλ, βασιζόμενη στη 20χρονη ιστορία της στην ελληνική αγορά και αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του μοναδικού μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter