Κωσταντινουπολίτικη καφεμαντεία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις με τη μαντική μέθοδο της Κωσταντινουπολίτικης Καφεμαντείας, για το μέλλον των σχέσεων για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

– Οι δράσεις που θα σας έρθουν από κάποιον πρώην σας, σίγουρα θα σας προβληματίσουν ευχάριστα. Πολλές οι θετικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην ζωή του, και που θέλει να σας τι ανακοινώσει, μαζί όμως και να σας κάνει κάποιες νέες προτάσεις, για επανένωση.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

– Υπάρχουν νέα που θα στρωθούν στον δρόμο σας, και θα συσχετίζονται με έναν πρώην αγαπημένο σας, ή κάποιον που στο τώρα σας βάζει εμπόδια και δυσκολίες στο μεταξύ σας. Όπως και να έχουν τα πράματα στο παρόν σας, από το επόμενο διάστημα οι ευκαιρίες που ζητάτε θα φανερωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

– Τα οικονομικά σας, θα πολλαπλασιαστούν και σίγουρα θα έχετε την λύση σε όλα τα πρακτικά σας προβλήματα, λίαν συντόμως. Σε επόμενο στάδιο νέος έρωτας θα ξεπροβάλλει για τους ελεύθερους, αλλά και κάποιες ξαφνικές επανενώσεις, θα προκύψουν στους χωρισμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

– Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο, που είτε ήταν δεσμός σας είτε ένας κρυφός έρωτας του τώρα, που έχει σκοπό, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να σας πλησιάσει και να κάνει πράξεις, όλα όσα τότε δεν είχε ολοκληρώσει, για εσάς τους δύο. Χρήματα σας βοηθούν άμεσα.

ΛΕΩΝ : Ο ΠΛΑΤΥΣ ΔΡΟΜΟΣ

– Είσαστε αποφασισμένοι να κάνετε όλα τα όνειρα σας, στο εδώ και τώρα πραγματικότητα. Εσείς που έχετε μπλεχτεί μέσα σε δύο αγάπες, εντός του νέου μήνα, θα βρεθείτε με λύσεις που θα είναι πια μόνιμες. Που ίσως και να μην έρθουν από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΛΟΓΟ

– Τα ερωτικά νέα, και οι προτάσεις που περιμένετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα έρθουν μέσα στις επόμενες 2-6 ημέρες, και θα μιλούν για εξελίξεις στο μεταξύ σας. Αυτήν την φορά, όλα θα είναι διαφορετικά, και πλέον οι ΄τρίτοι΄, θα έχουν φύγει από τον δρόμο σας.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΕΡΙ

– Είσαστε γοητευτικοί και το ξέρετε. Αυτό που πιθανόν να μην ξέρετε, είναι ότι υπάρχει ένα αληθινό συναίσθημα, σε κάποιον φίλο ή συνεργάτη σας, που επιθυμεί, να γίνετε άμεσα ζευγάρι. Εντός των επομένων ημερών, θα βρεθείτε προ ερωτικών εξομολογήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

– Ξεχάστε αυτά που περάσατε και ανοίξτε τα μάτια σας, καθώς από τις επόμενες ημέρες που το σύμπαν σας ευνοεί, εσείς θα βρεθείτε μέσα σε νέο έρωτα κεραυνοβόλο, που μπορεί να γίνει και η μεγάλη σας καρμική αγάπη. Σε κάποιου, ίσως αυτό να σημαίνει μια ιδιότυπη επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

– Λεφτά, έρωτας και πλησιάσματα από νέα άτομα… έρχονται, και σας ανοίγουν τις πύλες του Παραδείσου. Ότι και να είναι αυτό που σας λείπει από την ζωή σας, έρχεται μόνιμα. Στα θετικά, είναι και ένα καλύτερο κλίμα μέσα στα ζευγάρια που τυχόν να είναι τσακωμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΚΑΡΔΙΑ

– Είσαστε το πρόσωπο που κάποιος αγαπάει υπερβολικά. Είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να βρεθείτε τετ – α – τετ και να μιλήσετε πιο σοβαρά. Οικονομικές απολαβές σας πλησιάζουν και σας διορθώνουν την ψυχολογία. Οικογενειακές εντάσεις…υποχωρούν άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΑΤΙ

– Υπάρχουν ερωτικά βλέμματα που σας κυκλώνουν! Αυτό θα σας φτιάξει την διάθεση, αλλά και θα περάσει και τα μηνύματα, σε αυτόν που πραγματικά θέλετε, ότι υπάρχει η πιθανότητα και να σας χάσει από ανταγωνιστικό πρόσωπο. Στα καλά είναι και η οικονομική σας άνεση.

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΚΑΜΗΛΑ

– Αυτά, που σας λένε τα έχετε ξεκαθαρίσει στον άνθρωπο σας, και καλό είναι πια να βάλετε ένα στοπ. Εσείς με αυτόν που αγαπάτε, είστε και οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την πορεία σας. Αφήστε τους πάντα και τα πάντα εκτός και θα δείτε ότι οι μεταξύ σας δεσμεύσεις θα έρθουν εύκολα.