Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ψευδές και αήθες οτι θέλω τανκς στην ΕΡΤ

«Το να μου βάζουν στο στόμα ότι φρονώ πως πρέπει να μπουν τα τανκς στην ΕΡΤ δεν είναι μόνο ψευδές, αλλά είναι και αήθες», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ξανά στο στούντιο του ΣΚΑΪ ,2 χρόνια μετά την αποπομπή του από τον τηλεοπτικό σταθμό λόγω δηλώσεων του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αφορμή την υποψηφιότητά του στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

«Το σχόλιο που έκανα… εγώ απάντησα εντελώς εσφαλμένα, ηλιθιωδώς θα έλεγα, στη μέση της νύχτας, σε ένα tweet ενός πολύ υπόπτου προφίλ. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ήταν πραγματικό προφίλ, μπορεί να ήταν και βαλτός», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, σχετικά με το περίφημο tweet του όπου απαντώντας σε ανάρτηση ακροδεξιού φάνηκε να υποστηρίζει την εισβολή τεθωρακισμένων στην ΕΡΤ, κάτι που είχε σταθεί η αιτία να απομακρυνθεί από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όπου επέστρεψε την περασμένη εμβδομάδα, τέσσερις μήνες μετά.

«Το να μου βάζουν στο στόμα ότι φρονώ πως πρέπει να μπουν τα τανκς στην ΕΡΤ δεν είναι μόνο ψευδές, αλλά είναι και αήθες. Το είδα χθες να συμβαίνει και από τον κ. Μπαλάφα, τον κ. Βαρεμένο, ο οποίος έλεγε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης παίρνει χάπια… Με τους κυρίους αυτούς αν το συνεχίσουν μόνο δικαστικά μπορώ να το πάω», προειδοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε: «Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που είπα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω τανκς στην ΕΡΤ, ούτε πουθενά», ανέφερε ο κ. Μπογδάνος.

Εξάλλου, όπως τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος, «Έξι, Σάββατο το μυστήριο, μετά μια σεμνή δεξίωση και επτά το πρωί εδώ απελευθερώνουμε την Αθήνα», αναφερόμενος στον γάμο του που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Ιουλίου, μια μέρα πριν τις εθνικές εκλογές της 7 Ιουλίου.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το τι εννοεί με το: «απελευθερώνουμε την Αθήνα», ο κ. Μπογδάνος τόνισε: «Εννοώ από την ανομία κατά κύριο λόγο. Η Ελλάδα, η Αθήνα δεν χρειάζονται ούτε λαϊκιστές, ούτε φωνακλάδες, ούτε Σαλβίνιδες, ούτε ακραίους. Χρειάζονται την εφαρμογή της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα. Αυτό ευαγγελίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης».