Κυπριανού: Ο Σταύρος Μαλάς σίγουρα θα είναι στον δεύτερο γύρο

“Δεν καταλαβαίνω αυτή την επίθεση εναντίον του ΑΚΕΛ από τον κ. Χριστοφίδη”, ήταν η δήλωση του ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού σχετικά με της χθεσινές δηλώσεις του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου, Κωνσταντίνου Χριστοφίδη.

“Πριν λίγες μέρες μιλήσαμε”, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κυπριανού στην εκπομπή “Πρώτη Ενημέρωση” του ΡΙΚ. Σε ότι έχει να κάνει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόνισε ότι “κέρδισε με της δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις το 2013. Τώρα θα κριθεί από την πορεία του” αναφέροντας παράλληλα ότι θεωρεί ότι ο κ. Αναστασιάδης θα περάσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών ενώ ο Νικόλας Παπαδόπουλος όχι. Για τον κ. Μαλά δήλωσε σίγουρος ότι θα περάσει στον δεύτερο γύρο.

“Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ακολουθεί μία καταστροφική πολιτική για το Κυπριακό” είπε ενώ για τον κ. Λιλλήκα ανέφερε πως “δεν ξέρουμε πλέον πια πολιτική θα ακολουθήσει”.

Ερωτηθείς για τα μεγάλα ποσοστά αποχής που είχαν στις προηγούμενες προεδρικές εκλογές, ο ΓΓ τόνισε ότι “δεν θα πείσουμε τον κόσμο μας με λόγια, αλλά με έργα και πράξεις”.