Κυπριανού: Ο ΠτΔ τον τελευταίο μήνα έκανε εξαγγελίες 330 εκ. ευρώ για να καλύψει μέρος των εξαγγελιών του

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού στην εκπομπή “Πρωτοσέλιδο” του Σίγμα.

Ο κ. Κυπριανού, ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ερωτήθηκε και για το προεκλογικό παιχνίδι και αν υπάρχουν χτυπήματα κάτω από την μέση. Ο ίδιος απάντησε λέγοντας πως “σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Κυβέρνηση. Μας επιστρέφει δεκαετίες πίσω. Για 4.5 χρόνια έλεγε ότι έπρεπε να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη οικονομική φιλοσοφία και αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει τις προσεγγίσεις της”.

“Χθες στη Βουλή κατατέθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών συμπληρωματικός προϋπολογισμός ύψους 271 εκατομμυρίων ευρώ για να καλυφθεί μέρος των εξαγγελιών του κ. Αναστασιάδη. Και έχουν μετακινηθεί κονδύλια τα οποία δεν έχουν ξοδευτεί από άλλα σημεία του προϋπολογισμού, σε αυτό το κεφάλαιο και συμπληρώνουν ένα ποσό πάνω από 330 εκατομμύρια ευρώ. Για τις πρόσφατες εξαγγελίες του κ. Αναστασιάδη. Τον τελευταίο μήνα έκανε εξαγγελίες 330 εκατομμυρίων ευρώ” σημειώνει ο κ. Κυπριανού.

Παράλληλα σημειώνει πως “αυτοί οι άνθρωποι κατηγορούσαν τα τσεκούθκια που έστελνε τάχα ο κ. Χριστόφιας στους συνταξιούχους για να έχουν μια πιο υποφερτή ζωή. Και τώρα ουσιαστικά πετάνε τα λεφτά για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τις προεκλογικής τους εκστρατείας”.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη: