Κυπριανού: Μαλάς, ο μόνος υποψήφιος που εμπνέει ελπίδα στους πολίτες

Ο Σταύρος Μαλάς απέδειξε όλο αυτό το διάστημα ότι πολιτεύεται με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια. Είναι ο μόνος υποψήφιος που εμπνέει την ελπίδα στους πολίτες, τόνισε σε δήλωση του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού:

“Μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους με την έκκληση να σεβαστούν τους πολίτες για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβουν τις αποφάσεις τους με νηφαλιότητα και ευθυκρισία. Να καταλάβουν ότι οι πολίτες δεν επιθυμούν επιστροφή στο παρελθόν με αναβίωση των προσωπικών αντιπαραθέσεων και των διχαστικών κηρυγμάτων. Θέλουν να βλέπουν μπροστά. Δεν θέλουν να παρακολουθούν κοκορομαχίες, ή άγονες συγκρούσεις. Θέλουν να ακούσουν θέσεις και προτάσεις και με κριτήριο το μέλλον του τόπου και την πρόοδο της κοινωνίας.

Οι πολίτες καλούνται να κρίνουν τους υποψήφιους ανάλογα με την αξιοπιστία, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια τους. Κυρίως πρέπει να κρίνουν ποιός από τους υποψήφιους μπορεί να καταλάβει τα προβλήματα, να κατανοήσει τις ανάγκες, να συμμεριστεί τις προσδοκίες τους για την Κύπρο του αύριο.

Η φαινομενική αδιαφορία που καταγράφεται σε αυτές τις εκλογές από τους πολίτες δεν αφορά τον πολιτικό διάλογο. Αφορά την απαίτηση για ένα άλλο πολιτικό κλίμα. Αφορά την απαίτηση των πολιτών για ένα υποψήφιο με αξιοπιστία, ειλικρίνεια και με σοβαρές προτάσεις.

Ο Σταύρος Μαλάς απέδειξε όλο αυτό το διάστημα ότι πολιτεύεται με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια. Ότι είναι ο μόνος υποψήφιος που εμπνέει την ελπίδα στους πολίτες. Ελπίδα που βασίζεται στην αλήθεια και όχι στα πολιτικάντικα «θα» και τις κάλπικες δεσμεύσεις.”