Κυπριανού: Καλούμε τους πολίτες να πάνε στην κάλπη και να στηρίξουν Μαλά

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού σε σημερινές δηλώσεις του κάλεσε τους πολίτες να πάνε στη κάλπη και αν στηρίξουν Σταύρο Μαλά:

“Κάνοντας απολογισμό της προεκλογικής εκστρατείας δύο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, διαπιστώνουμε με ικανοποίηση ότι ο Σταύρος Μαλάς διένυσε όλη αυτή την πορεία με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Απέδειξε στην πράξη ότι είναι η πιο αξιόπιστη και σοβαρή επιλογή. Απευθύνθηκε στον λαό με ήθος, εντιμότητα και σεβασμό.

Ο Σταύρος Μαλάς δεν επιχείρησε σε καμία περίπτωση να εξαπατήσει τους πολίτες, αλλά να τους πείσει για τις θέσεις του.

Ο Σταύρος Μαλάς δεν επιχείρησε σε καμία περίπτωση να εξαγοράσει τη συνείδηση των πολιτών, αλλά να τους κερδίσει με τις προτάσεις του.

Είναι αλήθεια ότι σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία ο Σταύρος Μαλάς σήκωσε τον πήχη της αξιοπιστίας, της ειλικρίνειας και της σοβαρότητας πολύ ψηλά. Δυστυχώς, οι ανθυποψήφιοι του δεν κατάφεραν να τον ακολουθήσουν.

Από τη μια ο κ. Νίκος Αναστασιάδης, συμπεριφερόμενος ως πολιτικός άλλης δεκαετίας, με προεκλογικές δεσμεύσεις και πολλά «θα», έθεσε τη φιλοδοξία της εξουσίας πάνω από το μέλλον του τόπου μας. Στην οικονομία ακολούθησε αντιλαϊκή πολιτική που μας κατέστησε πρωταθλητές στο ρυθμό αύξησης της ανισότητας στην κοινωνία. Έδωσε πάρα πολλά για τους λίγους και λίγα για τους πολλούς. Από την άλλη είναι ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος που παρουσιάζει μια δήθεν νέα, δήθεν στρατηγική που απλώς χαϊδεύει αυτιά. Αν παρ’ ελπίδα εφαρμοστεί θα μας οδηγήσει σε αδιέξοδα, κινδύνους και εντάσεις. Ταυτόχρονα πλειοδοτεί καθημερινά σε προεκλογικές υποσχέσεις τάζοντας τα πάντα στους πάντες, ενώ τις τελευταίες μέρες έχει εξαπολύσει νέα επίθεση στην Αριστερά φορτίζοντας το κλίμα με υστερία και εμπάθεια. Δεν μπορούν πλέον να κρύψουν ότι στοχεύουν στην αποδυνάμωση της Αριστεράς. Αυτό θα σημαίνει ότι κάθε ελπίδα για λύση θα εξανεμιστεί ενώ ο κόσμος θα αφεθεί στο έλεος των αντιλαϊκών πολιτικών που θα αφήνουν τους πολλούς απροστάτευτους. Επίσης ο κ. Παπαδόπουλος για 9 χρόνια ήταν πλήρως ταυτισμένος με τις αντιλαϊκές πολιτικές των κ.κ. Αναστασιάδη και Αβέρωφ.

Καλούμε τον κόσμο της Αριστεράς, τον κάθε προοδευτικό άνθρωπο που αναγνωρίζει ότι ο Σταύρος Μαλάς αξίζει, να πάει την Κυριακή στην κάλπη. Καλούμε τον κάθε πολίτη που ασφυκτιά με τη διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη να στηρίξει το μόνο υποψήφιο που έχει την πολιτική πρόταση για πραγματική αλλαγή. Το μόνο υποψήφιο που έχει τη δυναμική που χρειάζεται για να κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη. Όλες οι ενδείξεις πιστοποιούν ότι ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος έχει μείνει εδώ και πολύ καιρό στάσιμος, ενώ ο Σταύρος Μαλάς αναπτύσσει συνέχεια δυναμική. Έχει πλέον καθιερωθεί ως ο μόνος που μπορεί να νικήσει τον κ. Αναστασιάδη στον Β’ Γύρο.

Καλούμε τους πολίτες να πάνε στην κάλπη και να στηρίξουν τον Σταύρο Μαλά για να ανοίξει ο δρόμος για την Κύπρο του αύριο. Για την επανένωση του τόπου, για φιλολαϊκή κοινωνικοοικονομική πολιτική, για διαφορετική Κύπρο, που θα προχωρεί μπροστά με αξιοκρατία, διαφάνεια, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη για όλους.”