Κυπριανού: Ο Μαλάς είναι ο μόνος που θα οδηγήσει τη Κύπρο σε σωστή πορεία

Ο Σταύρος Μαλάς είναι ο μόνος που θα οδηγήσει τη Κύπρο σε σωστή πορεία, ανέφερε σε δηλώσεις του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού:

“Το εκλογικό αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής θα καθορίσει όχι απλώς την επόμενη πενταετία, αλλά τις επόμενες δεκαετίες. Θα καθορίσει σε ποια Κύπρο θα ζήσουμε εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Καλούμε το επιτελείο του κ. Αναστασιάδη να αντιπαρατεθεί σε αυτή την αναμέτρηση με σοβαρότητα και με επιχειρήματα, μακριά από λαϊκισμούς και προσωπικές επιθέσεις. Η εμπάθεια, οι αφορισμοί και η εξαλλοσύνη με την οποία εξαπολύει πυρά εναντίον του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας ήδη από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μάς γυρίζει σε άλλες εποχές. Αποκαλύπτει ταυτόχρονα την γύμνια των προτάσεων και την απουσία θέσεων του επιτελείου του κ. Αναστασιάδη για την Κύπρο του αύριο.

Αυτό που χρειάζεται να ακούσει ο κόσμος τώρα είναι προτάσεις και λύσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αυτό που χρειάζεται τώρα ο κόσμος είναι ηγέτες με ήθος, ειλικρίνεια, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Κι αυτός είναι ο Σταύρος Μαλάς.

Ο κ. Αναστασιάδης ό, τι είχε να δώσει το έδωσε. Ελέγχεται για την ασυνέπεια και τις παλινδρομήσεις του στο Κυπριακό. Επικρίνεται από την πλειοψηφία της κυπριακής κοινωνίας για το γεγονός ότι επί δικής του διακυβέρνησης η κοινωνική ανισότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Για την αύξηση της φτώχειας που απειλεί το ένα τρίτο του λαού μας, για την απορρύθμιση της εργασίας, για τους χιλιάδες Κύπριους που μετανάστευσαν.

Αποδοκιμάζεται από μεγάλη μερίδα του λαού για κρούσματα διαπλοκής, διαφθοράς και αναξιοκρατίας που επισυνέβησαν στην θητεία του και ήταν χωρίς προηγούμενο.

Τώρα είναι η ώρα όλα αυτά να τα αφήσουμε πίσω μας, στην Κύπρο του χθες. Τώρα είναι η ώρα να μιλήσουν όσοι θέλουν πραγματική αλλαγή, όσοι οραματίζονται την Κύπρο του αύριο. Με αξιοπρεπείς και ποιοτικές θέσεις εργασίας. Με κοινωνικό κράτος που θα προστατεύει όσους έχουν ανάγκη. Με προστασία της κύριας κατοικίας και της μικρής επαγγελματικής στέγης. Δίχως να υποχρεώνονται οι εργαζόμενοι στα καταστήματα και τις υπεραγορές να εργάζονται την Κυριακή. Μια Κύπρο διαφορετική, η οποία θα κάνει βήματα μπροστά με προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και τομές, με διαφάνεια, αξιοκρατία και ανάπτυξη για όλους. Ο Σταύρος Μαλάς είναι ο μόνος που μπορεί να οδηγήσει την Κύπρο σε αυτή την πορεία.

Τώρα είναι η ώρα να πορευτούμε όλοι μαζί στο δρόμο για την απαλλαγή μας από την διακυβέρνηση Αναστασιάδη, στο δρόμο για την πραγματική αλλαγή. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.”