Κυπριακές Αερογραμμές … Νέα προκλητικά σκάνδαλα

Αν και είχαμε αναφερθεί αρκετές φορές για τα σκάνδαλα στις Κυπριακές Αερογραμμές, εντούτοις όχι μόνο δεν πήραμε καμία απάντηση ή διευκρίνηση η έστω ακόμα και μία δικαιολογία επί του  θέματος, τα σκάνδαλα αυτά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό….

Σάλος επικρατεί ανάμεσα στους  υπαλλήλους των Κυπριακών Αερογραμμών με τα όσα γίνονται και μάλιστα με τόσο προκλητικό τρόπο….

Εκεί που εδώ και καιρό έχει κλείσει το γραφείο εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο της Αθήνας, “δημιούργησαν” τμήμα Customer unit services, χωρίς καν να προκηρυχθεί  η θέση, έστειλαν στη θέση αυτή,  ένα αεροσυνοδό, και για να σταματήσουν οι “κακές γλώσσες” να μιλάνε μετά από μία εβδομάδα κατά την οποία το εν λόγω άτομο βρισκόταν ήδη στην Αθήνα, έστειλαν “σημείωση” (memo) στο αεροδρόμιο Λάρνακας για όσους αεροσυνοδούς ενδιαφέρονται για τη θέση ( η οποία είχε δοθεί….) …. Μία απλή σημείωση χωρίς αν αναφέρονται τα προσόντα που απαιτούνται για αυτή τη θέση, τα καθήκοντα ούτε και η μισθολογική κλίμακα….

Δηλαδή προκλητικά και φανερά αυτή η θέση δημιουργήθηκε για συγκεκριμένο άτομο και φήμες ακούγονται ότι εκεί που όπως είπαμε δεν υπήρχε καν τέτοιο τμήμα , τώρα θα προσλάβουν και μία βοηθό για τον τυχερό αεροσυνοδό…

Το πιο προκλητικό όμως είναι το νέο τμήμα που θα δημιουργηθεί επίσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας αυτή τη φορά για 3 συγκεκριμένα άτομα (Αεροσυνοδούς και πάλι) τα οποία είναι εκτός προγράμματος, ο ένας (αριθμός μισθολογίου 2596) από τον Οκτώβριο, ο άλλος  Π.Δ. από τις 23 Δεκεμβρίου, και ο Σ.Δ. από τις 20 Δεκεμβρίου…

Οι 3 αυτοί αεροσυνοδοί ενώ υποτίθεται είναι απολυμένοι και εδώ και μήνες εκτός προγράμματος, κατ’ εντολήν “ανωτέρων”, δεν έχουν πάρει ούτε την αποζημίωση ούτε και το ταμείο προνοίας τους ούτε έχουν εγγραφεί άνεργοι ούτως ώστε τη κατάλληλη στιγμή να “μεταφερθούν”  στο νέο τμήμα που θα δημιουργηθεί…. στα μέτρα τους….

Με λίγα λόγια…. εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν….

Έχουν απολύσει τόσο κόσμο, άδικα, χωρίς κανένα ενδοιασμό, ούτε αν είχαν οικογένεια νοιάστηκε κανείς, ούτε αν είναι μονογονιοί, μητέρες που απολύθηκαν ούτε αν ήταν οι μοναδικοί που εργάζονταν στην οικογένεια….

Γιατί όμως κύριοι διευθύνοντες στις Κυπριακές Αερογραμμές να γίνονται όλα αυτά και πολλά άλλα τα οποία θα σας αναφέρουμε πολύ σύντομα;;

Μπορείτε να δώσετε μία εξήγηση στα τόσα άτομα που έχετε αδίκως απολύσει;.

Έπεται συνέχεια….. με νέες αποκαλύψεις…